הסוד נחשף: מתכון לפנקייק המפורסם של סתיו קצין

פיינליסטית "האח הגדול", שגרמה ללא מעט צופים לרייר ולפנטז על פתי בר ופנקייקים בזמן שהותה בבית המפורסם, חשפה בפנינו את האופן בו היא מכינה את החביתית המתוקה שהיא כל כך אוהבת • הנה המתכון

סתיו והפנקייקס. צילום: מארכיון התמונות של סתיו קצין

נדמה שהעיסוק סביב האוכל בעונה האחרונה של "האח הגדול" שבר את כל שיאי העונות הקודמות, לא מעט בזכות מי שהגיעה למקום השני בגמר הריאליטי, סתיו קצין. בלא מעט הזדמנויות קצין הפגינה את חיבתה למתוקים, וגרמה למדינה שלמה קרייבים לנשנושים עתירי פחמימות וסוכרים.

אם גם אתם חלמתם לטעום מהפנקייקים הסודיים של הכוכבת, עכשיו זה לגמרי אפשרי. אמש (שלישי) היא שחררה את המתכון הסודי שלה בעמוד האינסטגרם והרי הוא לפניכם.

סתיו קצין, צילום: רן יחזקאל

"היוש, אתם ממש חיכיתם לזה - המתכון הסודי לפנקייק הכי קל שעשיתי ב'האח הגדול'. עכשיו אני הולכת להראות לכם איך אני עושה אותו", הכריזה קצין לפני שפירטה מהם חומרי הגלם הדרושים להכנת החמיטה (המילה העברית לפנקייק) המתוקה.

מיד לאחר מכן סיפרה קצין כי היא בוחרת לערבל את הרכיבים בבלנדר חשמלי. אחר כך יצקה מעט מהבלילה שנוצרה אל מחבת חמה. "מעייף, עדיף לקנות", סיכמה בהומור. לבסוף היא הציגה את התוצאה הסופית: "הפנקייק מוכן!", התלהבה והציגה לגולשים את הדרך האהובה עליה לאכול את החביתית כשיצקה עליה סירופ מייפל קנוי ואגוזים מסוכרים.

מתוך עמוד האינסטגרם

לעמוד האינסטגרם של קצין

מתכון לפנקייק הסודי של סתיו קצין

רכיבים

1 כוס קמח תופח
3/4 כוס חלב
4 כפות סוכר
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

מערבבים את כל הרכיבים בבלנדר חשמלי (אפשר גם ידנית).
מחממים מחבת על אש גבוה יחסית. עדיף להשתמש במחבת עם ציפוי נון סטיק על מנת שהפנקייקים לא ידבקו לתחתית. אם אין מחבת נון סטיק, מוסיפים לבלילה רבע כוס שמן, ומטגנים עד להשחמה קלה משני הצדדים.

עם סירופ וסוכריות צבעוניות,

להגשה

סירופ מייפל או שוקולד קנויים

לקישוט

סוכריות צבעוניות או אגוזים מסוכרים

תהנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר