מתכון לסלט בוראטה
מתכון של שף קבוצת "קפה גן סיפור" אופיר וידבסקי למנה הקיצית בהשראת המטבח האיטלקי.
מתכון למאפה שמרים עם פסטו ועגבניות צלויות
השף לוטם דרעי ממסעדת אבטליון השוכנת ליד כרמיאל, שיתף אותנו במתכון שלו למאפה שמרים עם ניחוחות מהגליל.
מתכון לסלט חצילים בוכרי (בויג'ון)
סלט פשוט וטעים שמגיע מהמטבח הבוכרי ונהוג להכין בכל שישי. הוא קל מאוד להכנה ותופתעו לגלות שמכינים אותו משלושה רכיבים בלבד. אל תוותרו על צליית החציל על אש גלויה. לטובת הצלייה אפשר לכסות את הכיריים בנייר אלומיניום ולהציב עליהן רשת.
מתכונים לסביצ'ה
השף מאיר אדוני מסביר כיצד מכינים ארבע מנות סביצ'ה שמתאימות גם למתחילים - בסגנון קלאסי, בסגנון לטיני, בסגנון אסיאתי או בסגנון ישראלי.
מתכון לקרוק גבינות ים תיכוני
במקום טוסט רגיל עם גבינה, פרגנו לעצמיכם במנת קרוק גבינות בסגנון ים תיכוני של השפית מאיה דרין.
מתכון לבורקיטס בולגרי מסורתי
השף קונדיטור חן כהן והמשפיענית מיכל לוי אלחלל משתפים במתכון מקורי מבית לבורקיטס בולגרי במילוי גבינה.
מתכון לחלה
איך אפשר לעשות בראנץ' בסופ"ש בלי חלה? מימי נאמן, מבעלי רשת "מאפה נאמן", מסבירה צעד אחד צעד איך להצליח בהכנת חלה ומספקת מתכון נהדר.
מתכונים לצזיקי, חצילים בתחמיץ וטירוקפטרי
שלושה מתכונים של מסעדת "גרקו" למנות המזה שמגיעות לשולחן בתחילת הארוחה ביוון ומעוררות את התיאבון.
מתכון מנת ביס של גרבלקס סלמון
השף בני מדר ממסעדת ספרה משתף לפרטי פרטים במתכון שלו למנת ביס טעימה להפליא של פילה סלמון כבוש וסלט ביצים על בריוש.
מתכון לסלט קולורבי קיצי
השף אבי ביטון חולק את המתכון שלו לאחת ממנות הדגל במסעדת יאסו. סלט מרענן וטעים במיוחד.
מתכונים למוחיטו, מרגריטה ואפרול שפריץ
איך אפשר בראנץ' בלי איזה קוקטייל צונן שמלווה אותו? הנה שלושה מתכונים פשוטים לקוקטיילים קלאסיים שאפשר להכין בבית.