קיש ים תיכוני של מיקי שמו
השף קונדיטור הבכיר מסביר איך מכינים קיש צבעוני במילוי חצילים, צימוקי עגבניות מיובשות וגבינת קשקבל. בקלתית יש חמאה שמעניקה לבצק פריכות ושמן זית, שמעשיר אותו.
מתכון לתבשיל פילה מוסר ואפונה ירוקה של "אידי דגים"
השף אידי ישראלוביץ' (אידי דגים) משתף במתכון שלו למנה קלה ומהירת הכנה של תבשיל פילה מוסר ים עם אפונה ופלפל אדום בציר.
מתכון לסלט מיונז
אחד הסלטים האהובים ביותר במטבח הישראלי, הוא גם מזין ומכיל שלל ירקות שורש, חלבון וקטניות. הנה מתכון שישדרג לכם את המנה.
שלושה מתכונים לאורז של מאיר אדוני
השף מאיר אדוני משתף בשלוש מנות מיוחדות ששמות את האורז במרכז: ראגו אורז אסור עם פטריות, ריזוטו דלעת ופאייה דגים.
מתכון למרק עדשים של משה שגב
השף משה שגב מסביר איך מכינים את מרק העדשים הכתומות שהוא נוהג להכין למשפחתו בבית. "זהו מרק מושלם", הוא מציין.