מסעדה חדשה בניחוח איטלקי אהוב: הכירו את "פרימו" בחולון

נדמה שהמטבח האיטלקי הפך לאחד המטבחים העדתיים המאפיינים את כור ההיתוך המקומי • בניצוחו של השף אופיר וידבסקי, פרימו החדשה מגישה מנות רבות ומגוונות ליצירת ארוחה מלאה באלמנטים, בצבע ובטעם

המנות בפרימו. צילום: אמיר מנחם

״פרימו״ החדשה בחולון היא מסעדה גדולה ורחבת ידיים המעניקה חוויה של בר אוכל בסגנון איטלקי, אחות צעירה ומבטיחה ל״סילו״ הוותיקה, המבוססת והצמודה לה.

הניחוח האיטלקי ניכר ב״פרימו״, וטוב שכך. המטבח האיטלקי כה אהוב בישראל עד שנדמה שהפך לאחד המטבחים העדתיים המאפיינים את כור ההיתוך המקומי. לאיטלקיות יש פה מקום מכובד, אך היא מגיעה גם עם פלייר ישראלי מסעדני מסוים הבא לידי ביטוי בצורת ההגשה המהוקצעת, בשימוש רב בחומרי גלם מקומיים ועונתיים המטופלים במיומנות ובעיקר בפשטות שיש בה הקפדה רבה.

השף אופיר וידבסקי, צילום: אמיר מנחם

מי שעומד בראש מטבחה הוא השף אופיר וידבסקי, שעשה לעצמו קריירה מבוססת וארוכת שנים כשף ראשי של מיזמים קולינריים ומסעדות בארץ ובעולם כסבסטיאן, סיטרה, רושפלד וקבוצת המסעדות של המסעדן ארתור ירצ'ינסקי. ב״פרימו״ הוא מגיש מנות רבות ומגוונות, קטנות ובינוניות בגודלן, שנועדו לחלוקה וליצירת ארוחה מלאה באלמנטים, בצבע ובטעם.

התפריט כולל מנות כמו טרטר פילה בקר, זיתים מסיציליה וחלמון פריך,ֿארטישוק ירושלמי קונפי עם סלסה ורדה, מנגולד בטאבון, שיפוד שקדי עגל, קרם שורש סלרי, דמי גלאס פורצ'יני, שלל מנות פסטה כרביוליני עם חמאת מרווה וכרובית ועוד.

טרטר פילה בקר, זיתים מסיציליה וחלמון פריך, צילום: אמיר מנחם

מצדו השני של המטבח מנהל את המסעדה החדשה המסעדן ברנרדו בלחוביץ' (סילו, קפה גן סיפור), שאליו חבר לניהול, באופן משמח ומפתיע, השף והמסעדן בנצי ארבל (כפרה מיו, קלבריה).
לבלחוביץ׳ נסיון רב ומבוסס בהקמת עסקים מפוארים ובניהולם ביד רמה ואילו ארבל מגיע מעולמות וממחוזות אחרים לגמרי.

Primo
By silo

שד׳ ירושלים 216 חולון, טלפון 03-5565955

מנות פסטה בפרימו, צילום: אמיר מנחם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר