מי הרכיב את הכריך שלי?

החל מיום ראשון טרה משיקה פרויקט של גבינות נעם עם 120 בתי קפה ומסעדות שיגישו כריכים מיוחדים וטעימים • בתיאבון

120 מסעדות יגישו כריכים מקוריים // אנטולי מיכאלו // 120 מסעדות יגישו כריכים מקוריים

רבים מאיתנו אוהבים את הטוסט או הכריך שלנו די פשוט, אבל לפעמים מתחשק לגוון את הארוחה שלנו או של הילדים. אם גם אתם חושקים בכריך קצת יותר מורכב וטעים,  

מחלבת "טרה" משיקה פרויקט קולינרי יחד עם 120 מסעדות ובתי קפה, שבו ניתן יהיה ליהנות ממבחר כריכים בשילוב סדרת הגבינות של 'נעם' (מוצרלה, אמנטל וגבינה צהובה). כל מסעדה או בית קפה יציעו כריך מקורי משלהם הכולל את אחת הגבינות. 

כריך גבינה לא כמו שחשבתם // אנטולי מיכאלו

מבין המסעדות ובתי הקפה המשתתפים ניתן למנות את: "קפה קדוש", "רביבה וסיליה", "ברד סטורי", "בליני", "קיוסקפה", "עץ התות", "כרמים", "הספרייה" ועוד רבים וטובים. 

בין הכריכים הטעימים תוכלו למצוא את הכריך שיוגש ברשת בתי הקפה "לחם ארז", ויורכב משלוש פרוסות לחם קסטן כהה, ממרח פסטו, פטריות פורטבלו אפויות, סלק אפוי, גבינת אמנטל, פרוסות עגבנייה ועלי רוקט.
בית הקפה "קפה ציונה" בנס ציונה יציע כריך על בסיס פרצל ביתי, מרוח בסלסה של עגבניות וכוסברה, איולי ארטישוק, כמהין ואבוקדו עם גבינת אמנטל וסלמון מעושן.
"קונדטוריה שני" החיפאית תציע כריך מלחמניית פרצל עם ממרח לבנה-סלרי, בתוספת לביבות בטטה, טבעות סלק בבלסמי, עלי בייבי  וגבינת מוצרלה.

הפרויקט יתחיל ביום ראשון ויסתיים ב11.3  לרשימת המסעדות המלאה כנסו לדף הפייסבוק של מחלבת 'טרה': https://www.facebook.com/taramilk/

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר