האנגר 11 בתל אביב יארח בשבוע הבא חוויית אוכל מהגדולות בעולם כאשר יהפוך למתחם דיינר אמריקני ענק מבית קוקה קולה. ההרשמה לאירוע שנפתחה ב-15 במרץ הפכה לתופעה ויראלית של ממש - תוך שעות בודדות נרשמו כ-15 אלף איש, וכל הכרטיסים לסבבי האירוח המקוריים אזלו.
לנוכח הביקוש העצום, הוחלט להוסיף סבבי אירוח נוספים במהלך שלושת ימי הפעילות, כאשר מכסת כרטיסים חדשה כבר זמינה לציבור.
מי במטבח?
האירוע מציג שיתוף פעולה בין ארבעה מהשפים המובילים בישראל: אבי ביטון, גיא גמזו, מושיק רוט והקונדיטורים הירושלמים קרן ואיציק קדוש. כל אחד מהם פיתח תפריט ייחודי במיוחד עבור האירוע, בהשראת דיינרים אמריקניים מיתולוגיים.
בין המנות שיוגשו: קריספי צ'יקן קורנפלקס בורגר מבית גיא גמזו, לוקוס בסגנון באפלו ווינגס ממושיק רוט, המבורגר עם טבעות בצל מאבי ביטון, וקינוחים מיוחדים כמו "Holy Sundae" מבית הקונדיטוריה של קרן ואיציק קדוש.
בהתאם למגמות הקיימות בשוק המזון כיום, כל המזון יוגש בכלים מתכלים, ובמתחם יוצבו מכונות אוטומטיות לאיסוף ומחזור של מכלי משקה.
מעבר לחוויה הקולינרית, המתחם יציע גם הופעות חיות בכל אחד מימי הפעילות: להקת פול טראנק תופיע בערב הראשון, רד בנד בערב השני, ומרצדס בנד בערב השלישי והמסכם.
"הדיינר של קוקה קולה משלב את ההריטג' המותגי והמסורת הקולינרית האמריקאית עם חדשנות ויצירתיות ישראלית. כאשר כל פרט במתחם תוכנן להעניק חוויה תרבותית וקולינרית בלתי נשכחת ויחידה מסוגה", מסבירה שולי כרמל, מנהלת חטיבת המשקאות של CBC ישראל (החברה המרכזית לייצור משקאות קלים).
מתי וכמה?
הדיינר יפעל בתאריכים 25-26 במרץ בין השעות 16:00-00:00, וב-27 במרץ בין השעות 16:00-01:00. הכניסה ללא עלות אך מותנית בהרשמה מראש דרך אתר טיקטמאסטר. האירוע מיועד למבקרים מגיל 16 ומעלה.
בשל המצב הביטחוני וההתפתחויות האחרונות בעזה, המארגנים עוקבים אחר ההנחיות של פיקוד העורף ונערכים בהתאם. במקרה של עדכונים או שינויים, תפורסם הודעה רשמית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו