השף עידן בושארי הוא הזוכה הגדול ב"המסעדה הבאה של ישראל"

שלושה חודשים אחרי שעלה לאוויר ריאליטי האוכל החדש והמסקרן של "רשת 13", עונת הבכורה של "המסעדה הבאה" הגיעה לסיומה

עידו בושארי, הזוכה ב"המסעדה הבאה" , צילום: באדיבות "רשת 13"

שלושה חודשים אחרי שעלה לאוויר ריאליטי האוכל החדש והמסקרן של "רשת 13", הגיעה הערב (שלישי) לסיומה עונת הבכורה של "המסעדה הבאה", והזוכה הוא עידן בושארי, עם מסעדת קילומטראז'. הוא יפתח אותה במלון הברוט, מרשת מלונות בראון בתל-אביב. 

רינת ינסמן מתוך "המסעדה הבאה של ישראל" | רשת 13, צילום: נוי עינב

לגמר הגיעו שתי מסעדות: "קילומטרז'" של השף עידן "פומפי" בושארי המגיש אוכל מקומי עונתי ומסעדת "ANAND" של השפית רינת ינסמן המגישה אוכל הודי.

בתום משדר הגמר, בושארי קיבל את ממוצע הציונים הטוב ביותר, המורכב מארבעת השופטים, מבקר המסעדה יונתן רושפלד, משקיעי המסעדה, הצופים, הסועדים, ויפתח מסעדה לשנה. 

בושארי, 30, מירושלים, משלב נוער בסיכון במטבח שלו. בגיל 21 הוא הגיע לאודישנים ב"משחקי השף" ולא עבר, אבל שם הכיר את אסף גרניט, שופט בתוכנית, שלקח אותו תחת חסותו. אחרי שלוש שנים של התמקצעות קולינרית הוא טס לעבוד במסעדה בניו יורק והתמכר לסמים.

עם חזרתו לארץ, גרניט היה זה שהכניס אותו למרכז גמילה ומשם חזר למסלול חייו וגם לעבודה אצל השף המצליח. כיום, הוא גם מלמד בישול לנוער בסיכון, כתיקון לחיים שלו כנער והחלום שלו הוא לפתוח מסעדה שתעסיק נוער בסיכון. והערב זה התגשם.

אל המקום השני הגיעה רינת ינסמן בת 38, מכפר יונה, נשואה עם ארבעה ילדים. רינת היא מורה ומחנכת בבית ספר יסודי ולצד זאת היא גם מדריכת סדנאות בישול הודי. בשנת 2005 השתתפה בתחרות מלכת היופי וזכתה בתואר נערת היופי עשרה. היא גדלה בבית הודי והתרפקה על הבישול ההודי של אמה. אם בילדותה התביישה בשורשיה שמקורם בהודו, כיום דרך האוכל היא התחברה חזרה למקורות.

עידן "פומפי" בושארי מתוך "המסעדה הבאה של ישראל" | רשת 13, צילום: נוי עינב

ריאליטי האוכל המקורי של רשת 13 בנוי על הבטחה יוצאת דופן עבור הצופים והצופות. תראו את הפרקים, ולמחרת השידור - ובמשך שבוע - תוכלו לבוא למסעדה, לטעום את המנות שראיתם בטלוויזיה, ואפילו לדרג ולהשפיע על הציון של המתמודדים. פרק ההשקה של "המסעדה הבאה של ישראל" הסתפק ברייטינג של 15.9 אחוזים (431,000 צופים), ושודר בצעד חריג ללא פרסומות במהלכו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר