שינויים בחדשות 13: תמר איש שלום עוזבת את המהדורה המרכזית

לאחר 11 שנים בתפקיד, תעבור העיתונאית לבקשתה לתוכנית המגזין "חדשות השבת" • הילה קורח תצטרף אל אודי סגל בהגשת המהדורה המרכזית

תמר איש שלום , צילום: אורן בן חקון

לאחר 11 שנים שבהן הובילה את המהדורה המרכזית, תמר איש שלום תעבור לבקשתה להגשת תוכנית המגזין המובילה של חברת החדשות: "חדשות השבת". הילה קורח, מגישת התוכנית, תצטרף אל אודי סגל בהגשת המהדורה המרכזית.

איש שלום תוביל יחד עם העורך החדש, פיני אסקל, מהלכים לשדרוג מהדורת השבת, ותיקח חלק משמעותי בעשייה המגזינית ובעיצוב התוכנית, לרבות כתבות ופרויקטים בהובלתה.

קורח מסיימת קדנציה של שנתיים וחצי ב"חדשות השבת", ותוביל עם סגל את המהדורה, בהובלת העורך ניר נוימן וראש דסק הסדרות והתחקירים רועי ינובסקי.

שינויי ההגשה בשתי המשבצות יבוצעו במהלך השבועות הקרובים, כאשר שתיהן ישיקו פינות ותכנים חדשים.

אבירם אלעד, מנכ"ל חברת החדשות: "במשך 11 שנה הובילה תמר איש שלום את המהדורה המרכזית של חדשות 10, ולאחר מכן את חדשות 13. היא תמיד היוותה סמל של עיתונות ישרה, ביקורתית, חותרת לאמת ולא מתפשרת. אין לי ספק שבתפקידה החדש היא תמשיך להוביל.

"הילה קורח היא עיתונאית בעלת יכולות רבות ומגוונות. אני בטוח שיחד עם אודי, המהדורה המרכזית תמשיך לצמוח ולפרוח".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר