צפו: ריאיון מיוחד עם דמויות "קופה ראשית"

דמויות סדרת הפולחן של כאן 11 בריאיון בלעדי ל"ישראל היום", בפעם הראשונה מחוץ לסופר • אך אל דאגה, ראמזי נשאר לעמוד על המשמר, מספרת שירה

כוכבי "קופה ראשית" מצטלמים לפרסומת ל"בזק" // צילום: גיל קרמר, עריכה: לירון עזר

לקמפיין החדש של בזק בכיכובו המסור והקבוע של גידי גוב, החליטה החברה להוסיף הפעם חבורה אהובה במיוחד: הדמויות האהובות מסדרת הפולחן של כאן 11, "קופה ראשית".

בקמפיין, אנשי הצוות של רשת הסופרים הדמיונית, "שפע יששכר", מגיעים לביתה של שירה שטיינבוך (נוער קולר) במסווה של חברות, אך הרצון היחיד שלהם הוא למעשה להיות מחוברים לאינטרנט סיבים שנמצא אצלה בכל החדרים בבית. מדובר בפעם הראשונה שבה כוכבי הסדרה מופיעים מחוץ לסט המוכר.

כתבת "ישראל היום" לי מור ראיינה את דמויות הסדרה בכבודן ובעצמן, ששמחו לספר לה איך מתבטאים מבצעי בלאק פריידיי בסופר שפע יששכר.

הקמפיין שיעלה הערב (שני) מוביל למעשה את המסר של ג'יגה בכל חדר, פתרון המאפשר גלישה במהירות של עד אחד ג'יגה בחדרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר