"האח הגדול": אורן חזן חביב יותר מפרק לפרק

פרק נוסף של טלוויזיה לפעוטות • לא ייאמן שבפריים טיים של ערוץ מסחרי שודרה סצנה ובה שתי נשים גורפות עלים מבריכה • רק עוד 12 יום, למזלנו

אורן. אינסטלטור?, צילום: רשת 13

אף שכבר ידענו את זה, עכשיו זה רשמי: ב-31 באוגוסט תסתיים לה העונה המיותרת בתולדות "האח הגדול". חודשיים של נון-כיף וטלוויזיה משמימה יגיעו אז לסיומם, כפי שהכריז אמש (רביעי) גיא זו-ארץ בדרכו הרובוטית, לא לפני שהבטיח לנו שליהיא גרינר תשוב גם היא בקרוב לבית. אתם יודעים, כי כל כך נהנינו מיתר שאריות בית האח מעונות קודמות שצצו כאן שוב, לעשות עוד קופה על הפורמט המת הזה. ליהיא כמובן נתנה כאן את "איים סו אקסייטד!", שורת המחץ שלה מלפני לא פחות מ-12 שנה, ובשלב זה נותר רק לעמוד ולהשתאות נוכח הבחורה הזו, שממשיכה איכשהו לשרוד כל כך הרבה שנים בתעשיית הבידור הישראלית מבלי לתרום לה דבר בעל ערך.

בול כמו איחוד השיבה מהודו. אור ומאמא שפיץ, רשת 13

אבל עוד לפני כן נאלצנו לצפות בפרק נוסף של טלוויזיה לפעוטות, כשהפעם נדרשו בעלי הבית לעמוד במשימות חשמל, גריפת עלים ואינסטלציה. כן, זה לא ייאמן שבפריים טיים של ערוץ מסחרי שודרה אתמול סצנה ובה שתי נשים גורפות עלים מבריכה. חומרים מרתקים, כבר אמרנו.

רומי ושרית. גורפות, רשת 13

איפשהו בכל הקשקוש הזה רומי הביסה את שרית פולק במשימה לגרוף את מספר הטלפון של אמה. רומי שמחה, שרית התבאסה ממש, ואנחנו נזכרנו ששרית עדיין חלק מהתוכנית הזו. הפרס של רומי היה שיחת טלפון רווית דמעות עם אמא, שגרמה לכל העסק להיראות כאילו מדובר באם ובתה שהופרדו על ידי שלטון עריצות באיראן (כן, זה רפרנס ל"לא בלי בתי". אחח, פעם הייתה פה טלוויזיה טובה עם סרטים והכל) ולא, נניח, במישהי שנכנסה לתוכנית טלוויזיה לחודשיים - פרק זמן קצר יותר מטיול ממוצע אחרי צבא. אמא של רומי עודדה מרחוק, רומי בתמורה בכתה, ולא שכחה להמשיך לשנוא את עומר על שהעמיד אותה ולא את ג'קו להדחה.

מינימום שיחה מבית כלא טורקי. רומי, רשת 13

בכלל זה היה פרק של מסרים מהבית. תמיר, אדם כל כך חרדתי עד שלא ברור כיצד הוא צולח יציאה סטנדרטית לפיצוצייה לרכוש בייגל, זכה למתנה מרגשת מילדיו שבבית, שמוטטה אותו לגמרי. ואז מה אם בסופו של דבר מדובר בחיתול משומש. ולחשוב שאורן חזן רק היה צריך לבצע שעה וחצי של פעולות אינסטלציה בשביל הרגע הזה. מתברר שאורן דווקא מבין דבר או שניים בשרברבות, וטוב לדעת שאם כל עניין הריאליטי והפוליטיקה לא יעבוד, לפחות יכולה להיות לו קריירה בתחום הצנרת והביוב לנחות עליה. אנחנו כמובן צוחקים: אורן עמד במשימה שלו נהדר והולך ומתגלה כבחור חביב יותר מפרק לפרק, ובכל הנוגע לביוב - ובכן, הכנס כאן בדיחת "האח הגדול".

בהמשך ייכשל תמיר במשימת ארון החשמל, כי מה לו ולהרמת מתג, ולמשימת השבת התאורה במעלית תוזעק מי אם לא אור, ומעניין אם מישהו בהפקה שם לב לאירוניה שבדבר. הפרס שתקבל מיס שפיץ הוא לא פחות מביקור של מירי, אמה (הזדמנות כמעט אחרונה לחמם את הדיירות זו על זו ולהזכיר שרומי קיבלה רק שיחת טלפון, מהסוג שמקבלים אסירים בכלא).

חשמלאי בלאי. תמיר, רשת 13

בפרק הבא, אומרים לנו, עומר ומירי (הדיירת, לא אמא של אור) ייאלצו לנקות אוטו שבתוכו מוחזקת גברת חזן. "קורע", יקריא זו-ארץ מהפרומפטר, כפי שתוכנת לעשות. "מה זה לעזאזל התוכן הרקוב הזה?", נשאל אנחנו עם תום עוד פרק, ונלחש לעצמנו בייאוש: רק עוד 12 יום. רק עוד 12 יום.       

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר