כוכבת "הלוטוס הלבן" מגיבה לסיום העונה ששבר את לב הצופים

איימי לו ווד, שמגלמת את צ'לסי בעונה השלישית של סדרת הלהיט מבית HBO, מדברת על הפינאלה המדממת שהעציבה רבים • אזעקת ספוילרים למי שטרם צפה

איימי לו ווד ב"הלוטוס הלבן" , יחצ
איימי לו ווד ב"הלוטוס הלבן". צילום: יחצ

אזהרה: הידיעה הבאה מכילה ספוילרים גדולים לפרק האחרון בעונה השלישית של "הלוטוס הלבן". טרם עשיתם צ'ק אאוט ועזבתם את תאילנד? הקריאה על אחריותכם בלבד!

זהו זה. העונה השלישית של "הלוטוס הלבן" כבר מאחורינו, ואפשר להירגע... או שלא? הרי ידענו שכמו תמיד, לא כולם ישרדו את הפינאלה המדממת, אבל הפעם נדמה שהפרק האחרון היה כואב במיוחד, שכן אחת מהדמויות הכי אהובות של העונה מצאה את מותה באופן טראגי, והמעריצים עדיין מבכים את מותה.

ספוילרים החל מהפסקה הבאה

אנחנו מתכוונים, כמובן, לצ'לסי (איימי לו ווד), בת זוגו של ריק (וולטון גוגינס), שמצאה את מותה בפרק המכונן ביחד עם אהובה. הרי עוד קודם אמרה צ'לסי לריק שמזל רע מגיע תמיד בשלשות – ואחרי שכבר הספיקה לשרוד במהלך העונה שוד בחנות תכשיטים ונשיכה של נחש ארסי – נראה שהפעם המזל הטוב אזל לצ'לסי, נשמה חופשייה ואופטימית שכמותה, לאחר שנקלעה לקרב יריות קטלני בין ריק לבעלים של המלון (לא ניכנס כאן לסיפור האישי של ריק, שהוא טראגי בפני עצמו).

צ'לסי ב"הלוטוס הלבן", עונה 3, צילום: HBO

בראיון שהעניקה ווד לרגל סיום העונה למגזין האמריקני ואניטי פייר, חשפה השחקנית הבריטית בת ה-31 שהיא ידעה כבר מהאודישן השני שלה שממתין לצ'לסי סוף טראגי, שכן בסצנה שהיא קראה במבחן הבד צ'לסי סוף סוף שומעת מריק שהוא רוצה להיות איתה לנצח. "האינטואיציה שלי נכנסה לפעולה וכאב לי לקרוא את זה. לא ראיתי את התסריטים האחרים, לא היה לי את הקונטקסט, אבל ידעתי. היא אוהבת אותו והיא מתה. פשוט ידעתי את זה", אמרה ווד.

עוד הוסיפה כי מייד אחרי האודישן, יוצר "הלוטוס הלבן" מייק ווייט אישר בפניה שצ'לסי לא תשרוד את העונה. "הרגשתי שקיבלתי את התפקיד מפני שהוא אמר לי את זה". במילים אחרות, ווד היתה לשמור את הסוד האפל במשך כל תקופת הצילומים, והודתה בראיון שהידיעה על גורלה של צ'לסי גרמה לה "להרגיש קצת בודדה, מפני שלכולם היה אסור לדעת" (עם זאת, בראיון אחר לאתר וראייטי האמריקני, חשפה ווד שהשותף שלה לדירה גילה על גורלה המר של הדמות, לאחר שהשאירה בטעות על מכונת הכביסה שלהם תמונות סטילס מהסצנה הגורלית, בהן נראית צ'לסי פצועה ומדממת).

ומה לגבי הסצנה העגומה עצמה? "מילים הן השריון של של צ'לסי – היא פטפטנית", הבהירה השחקנית. "ופתאום היא לא מסוגלת לדבר, והוא (ריק) פשוט רואה אותה – ואוהב אותה. הוא זה שצריך הפעם לדבר ולהרים אותה, גם פיזית, אחרי שהיא היתה זו שהרימה אותו לאורך כל הדרך. נראה לי שבסופו של דבר, צ'לסי קיבלה את מבוקשה (את אהבתו של ריק)".

איימי לו ווד ב'הלוטוס הלבן', עונה 3, צילום: יח"צ

ווד הוסיפה כי היום שבו סצנת קרב היריות צולמה היה "חם מאוד, היום הכי חם. וולטון, שיבורך, היה צריך להרים ולסחוב אותי כל כך הרבה פעמים ביום הכי חם. שנינו היינו מכוסים בזיעה, ומתאם הפעלולים אמר לי שאצטרך לבטוח בוולטון ושזה ככל הנראה יהיה קצת מפחיד מפני שוולטון שולט בנפילה שלנו".

כמו כן, לדברי השחקנית, מייק ווייט התלבט בפניה כמה פעמים האם הוא עשה את הדבר הנכון בכך שחרץ את גורלם של צ'לסי וריק. "הוא שאל אותי אם אנשים ישנאו אותו ואולי כדאי שהוא 'יהרוג' דמויות אחרות, אבל תמיד אמרתי לו 'עשית את הדבר הנכון. צ'לסי חייבת למות'", סיכמה ווד. נוחו על משכבכם, זוג אוהבים.

העונה השלישית של "הלוטוס הלבן" משודרת בישראל ב-yes, HOT וסלקום TV.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר