עונת הציד מתחילה מחדש, אחרי הפסקה של כמעט 25 שנה: דיווחים בהוליווד מאשרים כי שרה מישל גלר נמצאת במגעים סופיים כדי לככב בריבייבל של "באפי ציידת הערפדים" – הסדרה האייקונית שהפכה אותה לכוכבת ושודרה בין 1997 ל-2001.
אתר חדשות הקולנוע המהימן "דדליין" מדווח כי גלר בת ה-47 כבר לגמרי בפנים ושפרק הפיילוט, אותו תביים זוכת האוסקר קלואי ז'או ("ארץ נוודים", "נצחיים") יוזמן בקרוב מאוד על ידי שירות הסטרימינג הולו שבבעלות דיסני. במילים אחרות: העסקה פחות או יותר סגורה.
עם זאת, עדיין לא ידוע מי עוד מצוות השחקנים ישוב לסדרת ההמשך, ומובן שטרם נחשפו פרטים עלילתיים. כמו כן, ג'וס וידון, יוצר הסדרה המקורית, אינו מעורב כלל בהפקת הריבייבל, שכן הוא למעשה "מוחרם" מהוליווד בשנים האחרונות לאחר שעלו נגדו תלונות בגין קיום סביבת עבודה רעילה והתעמרות בכפופים לו (אפילו גל גדות התלוננה על מעלליו הנבזיים בסט של "ליגת הצדק").
לאלה שלא בלופ, "באפי ציידת הערפדים" גוללה את סיפורה של באפי סאמרס (גלר) – נערה קליפורנית טיפוסית שגם מתפקדת כאחרונה בשושלת של קוטלות ערפדים אשר תפקידן להגן על האנושות מפני כוחות האופל (לא רק ערפדים, אלא גם שדים וכו'). הסדרה, שכוללת 144 פרקים אשר התפרסו על פני 7 עונות, שילבה בהצלחה רבה אלמנטים של פנטזיה ודרמת התבגרות, וחוץ מהאקשן המושקע גם עסקה בנושאים חברתיים כמו פמיניזם וסוגיות להט"ב.
סדרת הבת של "באפי", "אנג'ל", שודרה במשך חמש עונות בין 1999 ל-2004, ולמעשה הריבייל תהיה ההפקה השלישית שתתרחש ביקום הטלוויזיוני הזה. פרטים נוספים בקרוב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו