השחקן בנג'י גרגורי, כוכב הסיטקום המצליח משנות ה-80 "אלף", הלך לעולמו בגיל 46, כך פורסם אמש (רביעי) באתרים מעבר לים. הוא נמצא ללא רוח חיים במכוניתו לצד כלב השירות שלו לאחר שככל הנראה מת ממכת חום.
אחותו, רבקה הרצברג-פפינגר, סיפרה לניו יורק טיימס כי גרגורי וכלב השירות שלו נמצאו ללא רוח חיים במכוניתו ב-13 ביוני בחניון של בנק בפאוריה, אריזונה, והוסיפה כי סיבת המוות הרשמית עדיין בחקירה. בפוסט ששיתפה בחשבון הפייסבוק שלה, היא סיפרה כי למרות החקירה המתנהלת בנושא, המשפחה מאמינה כי גרגורי נרדם ומת ממכת חום במכונית, כתוצאה מתנאי החום הקיצוניים השוררים באזור בחודשים האחרונים. עוד הוסיפה לאתר TMZ, כי גרגורי סבל במהלך השנים מדיכאון, מהפרעה דו-קוטבית ומהפרעת שינה שגרמה לו לנדודי שינה שנמשכו ימים.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
גרגורי לוהק בגיל 8 לתפקיד בריאן טאנר, הילד הצעיר במשפחת טאנר, בסדרה שבמרכזה חייזר שחי עם משפחה רגילה, לאחר שהחללית שלו התרסקה במוסך שלה. למרות שזו הייתה עבודתו המזוהה והמוכרת ביותר, גרגורי השתתף בכמה הופעות אורח בסדרות טלוויזיה שונות בשנות ה-80 ותחילת שנות ה-90, ביניהן "צוות לעניין", "סיפורים מופלאים" ו"מרפי בראון". לאחר שנים שבהן קריירת המשחק שלו לא הצליחה להמריא, הוא התגייס בשנת 2003 לצבא ושוחרר ממנו בשנת 2005.
גרגורי הוא הכוכב השני מסדרת הלהיט שהלך לעולמו. בשנת 2019 מקס רייט, שגילם את ווילי טאנר, אביו בסדרה (ומוכר לרבים גם כטרי, מנהל "הסנטרל פארק" ב"חברים") הלך לעולמו בגיל 75 לאחר מאבק במחלת הסרטן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו