ינון מגל תוקף את שטראוס: "אולטרה-שמאלנית, רוצה לסתום לנו את הפה"

המגיש הבכיר של ערוץ 14 התקומם נוכח החלטתה של שטראוס להפסיק את הפרסום בערוץ • החלטת החברה - בעקבות קריאתו של עורך הדין ואיש התקשורת ארי שמאי לשחרר את יגאל עמיר, רוצחו של רה"מ יצחק רבין ז"ל, במהלך תוכניתו של מגל

ינון מגל. צילום: אורן בן חקון

ינון מגל התייחס להודעה הדרמטית של שטראוס, ששלחה אמש מכתב לסמנכ"ל ערוץ 14 שבו הודיעה על החלטתה להקפיא את הפרסומים בערוץ. החלטת החברה התקבלה על רקע התבטאותו החריגה והשנויה במחלוקת של איש התקשורת ארי שמאי, שאמר בתוכניתו של מגל "הפטריוטים", במהלך דיון לגבי "חוק טבריה", כי הגיע הזמן "לשחרר את המתנקש יגאל עמיר, כי גם נגדו חוקקו חוקים פרסונליים".

שי גולדן לארי שמאי: "דברי הבלע שלך הם כתם על ראשך" מתוך ערוץ 14

מגל העלה אמש (שני) שני סטוריז שבהם תקף את בעלת החברה, אשת העסקים עפרה שטראוס, והאשים אותה בסתימת פיות.

"שטראוס הכריזה מלחמה נגד ערוץ 14", התרעם מגל. "עפרה שטראוס, המיליארדרית האולטרה-שמאלנית, שנהנית מהכסף של עם ישראל, הודיעה שתפסיק לפרסם בערוץ 14 בעקבות האמירה אמש של ארי שמאי, וזאת אף על פי ששמאי הורחק מהערוץ. זו מלחמה פוליטית", הוא הכריז.

"הם רוצים לחנוק את הערוץ ולסתום לנו את הפה. תעשו עם זה מה שאתם מבינים. אני מפסיק לקנות אותם, והמיליארדים של עפרה לא מזיזים לי".

ינון מגל, צילום: ריבקין פנטון

בסטורי נוסף שהעלה מגל, הוא כבר היה הרבה יותר נחרץ בקשר לחרם על החברה: "שטראוס מחרימה את ערוץ 14 - אז אנחנו מחרימים את שטראוס", כתב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר