ג'רמי פיבן, שייזכר לנצח בזכות גילום דמותו של סוכן השחקנים יוצא הדופן ארי גולד בסדרה "הפמליה", תפקיד שעליו זכה בשלושה פרסי אמי ובפרס גלובוס הזהב, מצטרף להסברה הישראלית.
השחקן בן ה-57 הצטרף לקמפיין שמקדם את ערוץ ACT News, שנועד לייצר הסברה לישראל ברשתות החברתיות בצורת מהדורות חדשות קצביות ומהירות. בסרטוני הקידום למהדורות החדשות בעברית השתתפו עד כה שמות כמו עדי הימלבלוי, לי בירן, עמית סגל ודביר בנדק, וכעת פיבן יצטרף אליהם. על כך, נמסר מהערוץ: "אנו מודים לו על הצטרפותו לקמפיין המקדם את ערוץ ההסברה למדינת ישראל. פיבן זכה בפרס האמי, אבל מבחינתנו הוא קיבל עכשיו את הפרס הכי חשוב – תודה ממדינת ישראל".
הערוץ נוסד לפני כחודשיים על ידי העיתונאית מירי מיכאלי והיועץ האסטרטגי משה קלוגהפט, והוא פועל בטיקטוק, באינסטגרם ובפלטפורמות דיגיטליות נוספות. מאז, הוא הספיק לצבור יותר מ-30 מיליון צפיות ברחבי העולם, כשהחלק הארי מהן מגיע מארצות הברית, בריטניה ודרום אמריקה. עד כה, הערוץ יצא באנגלית, ספרדית וגרמנית, וכעת גם בעברית.