הישג מרשים: הגרסה הבריטית ל"חברות", הסדרה הישראלית המצליחה שליטל שוורץ יצרה בשיתוף יואב גרוס, שי בן-עטר וליאת שביט, תחודש לעונה שנייה בממלכה, זאת בעקבות נתוני רייטינג מוצלחים.
לאור הצלחת העונה הראשונה, בערוץ 4 הבריטי, שעומד מאחורי סדרות כגון "מראה שחור" ו"נערות דרי", הוחלט לחדש את הסדרה של הקומיקאית, שעלתה לראשונה בערוץ 10 דאז בשנת 2013, לעונה נוסף. כזכור, הזכויות ליצירת הגרסה הבריטית נרכשו עוד ב-2021, ובכך היא הפכה למדינה השישית שיוצרת גרסה מקומית משלה לסיטקום, לאחר צרפת, בלגיה, אוקראינה, רוסיה ופולין.
כמו בעונה הקודמת, גם הפעם צפויים מפיקי הסדרה לשלב את קווי העלילה מהסדרה המקורית, בנוסף לכאלו שנוצרו והותאמו במיוחד לגרסה הבריטית. כזכור, הסדרה עוקבת אחר ארבע חברות במצבים שונים בחייהן: נועה (ליטל שוורץ), אם צעירה ומגושמת; חברתה הטובה פזית (לירית בלבן) הלחוצה ורכת הלב; ורד (לירון וייסמן), גיסתה של פזית והאמא המושלמת; ושני (מגי אזרזר) הרווקה הטיפוסית.
לאחר היוודע חידוש הסדרה לעונת נוספת, שוורץ מסרה: "אני שמחה וגאה בהצלחתה הבינלאומית של הסדרה. כיף לראות שאמנות היא שפה בינלאומית ושהסדרה מצליחה לגעת בלבם של צופים מכל רחבי העולם. זה מהמם לראות שהנוכחות הבינלאומית של 'חברות' ממשיכה להתרחב, ואני גאה ביוצריה ובשחקנים המעולים שלה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו