הייתי מעדכן אתכם מה חדש בחיי המין של אוהד בוזגלו, הבן הבכור לבית משפחת הבוזגלוס, אולם סביר להניח שכבר שמעתם הכל. הוא לא סותם את הפה. רק לפני כחצי שנה יצא לאור עם הזוגיות הכפולה שלו - משולש פוליאמורי שהוא בקודקודו, אולם אז אחת נבהלה מהרעש וברחה ואילו האחרת עזבה אותו לאחרונה ולטענתו פערה בליבו חור ענק.
כפי שרכב על ההדחה המהירה מ"הישרדות VIP" כדי לסחוט עוד חשיפה, רוכב היום בוזגלו על הדחתו מהמשולש הרומנטי שרקם אחרי ששתי הצלעות האחרות נטשו אותו. "אני עדיין נפגש עם נשים, אבל הן לא ממלאות לי את הלב", הסביר בראיונות שהעניק לכל דורש. בימים רביעי וחמישי ב"הצינור" ו"בהדו"ח היומי" ברשת ובשישי בבוקר ב"כמעט שבת עם אבי כאכון" של קשת.
"קזנובה הישראלי", כתבו על המסך כשהתארח אצל גיא לרר. מספרים על קזנובה האיטלקי שהיה המאהב המושלם, ג'נטלמן, פלרטטן ופתיין אשר הפיל נשים רבות בקסמיו. בוזגלו לא כזה, והריצה מתוכנית לתוכנית כדי להשוויץ בפועלו ולדווח כמה הוא מעמיס ומתקתק - היא חסרת פאסון ופאתטית, אגב, אנחנו לא רחוקים מהיום שבו בוזגלו ייכנס מסיבת עיתונאים כדי להשאיר אותנו מעודכנים.
יום אחר יום נשאל בוזגלו בטלוויזיה את אותן שאלות חטטניות, סיפר כיצד זה עובד, מה אומרות הבנות, מה חושבת משפחתו, ואיך קרה שבסוף שתיהן זרקו אותו. כאכון חובש הכיפה, שמנחה תוכנית אירוח מסורתית ושמרנית, היה בטוח שיש לו ביד אייטם סנסציוני ופרובוקטיבי - כוכב ריאליטי עם שתי נשים - אבל הנוכחים סביב שולחנו (חיים לוינסון, רני רהב ומיכל זוארץ) סירבו להתפעל כמוהו. כי התקשורת הפוריטנית אוהבת לחטט לסלבס בתחתונים, והכי מבסוטית כשהם משתפים פעולה.
וככה נוצר לופ מוזר - בוזגלו משיג בחורות כי הוא מפורסם, ומתפרסם הודות להיותו אחד שמדבר בחופשיות על מעלליו כרודף שמלות. הוא משוכנע שחיי המיטה שלו מעניינים את כולנו, שמשפטים כמו "הלב שלי שבור, אני לא מחפש כלום ורק נותן לדינמיקה של החיים להחליט בשבילי" ישיגו לו עוד נשים, ונדמה כי הוא רגע מלקעקע על המצח את הסלוגן: "אני שוכב עם מי שבא לי, תשאלו אותי כיצד".
"חייה ותן לחיות", סיכם רני רהב ב"כמעט שבת" וסירב להתרגש. אבל בוזגלו לא נותן לנו לחיות בלי שנשמע ונתרשם מהישגיו המרובים כרב שגל מצטיין. תחת הגדרות עמומות של פוליאמוריה ויחסים פתוחים, בוזגלו רץ לספר לחבר'ה. אז שמישהו יעניק לו את גביע מלך הכיבושים וישתיק אותו כבר.
"אני שקוף לגמרי, זה מה שיפה, זה מה שהיום פורץ דרך", הסביר שלשום לכאכון. אבל אחי, אתה לא פורץ דרך. פשוט, מצאת פירצה במוסכמות החברתיות המעודכנות, ואתה גולש עליה בשביל להשיג כמה שיותר פרסום ובחורות.
אוהד בוזגלו מתראיין, "כמעט שבת", "הדו"ח היומי" ו"הצינור"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו