מבוכה על הבמה: ההצגה הופסקה – והקהל נשלח הביתה

בעקבות תקלה טכנית שפגעה במחשב הסאונד בתיאטרון הבימה, ההצגה "אביבה אהובתי" נעצרה • רונה לי שמעון, מכוכבות ההצגה, התנצלה בפני הצופים: "עבדנו הרבה כדי לגרום לזה לקרות, אבל לפעמים דברים משתבשים"

מבוכה על הבמה: ההצגה הופסקה – והקהל נשלח הביתה

מבוכה בתיאטרון: בעקבות תקלות טכניות שהתרחשו במהלך ההצגה החדשה "אביבה אהובתי" של תיאטרון הבימה, זו הופסקה אמש (ראשון) – והקהל שהגיע לצפות בה נשלח בחזרה הביתה.

רונה לי שמעון, אחת מכוכבות ההצגה, עלתה לבמה והתנצלה, לקול מחיאות הכפיים של הקהל, שנראה שהבין את האילוצים החדשים שנכפו עליו: "שילמתם על חניה ואוכל, טרחתם לבוא ולראות אותנו וכל כך התרגשנו ורצינו שזה יקרה. עבדנו כל כך הרבה כדי לגרום לזה לקרות, ובחיים כמו בחיים – דברים משתבשים".

משה קפטן, במאי ההצגה והמנהל האמנותי של התיאטרון, עלה גם הוא לבמה בעקבות התקלה, והוסיף: "אנחנו מצטערים מאוד ורוצים שתבואו לראות את ההצגה בשלמותה, מהתחלה ועד הסוף".

תיאטרון הבימה, צילום: יהושע יוסף

מתיאטרון הבימה נמסר: "אמש, במהלך ההפסקה בהצגה 'אביבה אהובתי', קרתה תקלה חשמלית שהשפיעה על המהלך התקין של ההצגה. כתוצאה מן ההפרעה החשמלית, מחשב הסאונד באולם מסקין נפגע. לאחר שכל ניסיונות אתחול המערכות כשלו – ההצגה הופסקה. הקהל ששהה באולם יקבל כרטיסים להצגה חלופית של 'אביבה אהובתי'. אנו מתנצלים על אי הנעימות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר