לא עוצרת: הצעד החדש והמפתיע של אלה לי

לאחר שכיכבה ב"שומקום" ושרה את שיר הנושא, בוגרת "הכוכב הבא" לוהקה למחזמר "שיער" בבימויו של עידו רוזנברג שיעלה בהבימה ב-2023 • כל הפרטים

אלה לי להב, צילום: תום סימון

לאחר שכיכבה בסדרה "שומקום", ממשיכה אלה לי להב, בוגרת "הכוכב הבא", בקריירת המשחק שלה - והפעם היא מגיעה לתיאטרון.

היום (חמישי) נודע כי להב נבחרה לתפקיד הנשי הראשי במחזמר "שיער" שיעלה בתיאטרון הלאומי הבימה ביוני 2023, בבימויו של עידו רוזנברג.

אלה לי להב, צילום: אור דנון

בימים אלה מתקיימים אודישנים אחרונים לתפקידים הנוספים במחזמר על עולם הסקס, הסמים והרוקנ'רול. 

להב, כזכור, התפרסמה בעקבות השתתפותה בעונה השביעית של תוכנית המציאות "הכוכב הבא", שם העפילה לגמר וסיימה במקום השני והמכובד. מאז הספיקה לשחרר להיטים, בהם "זוט עני" ו"מה אתה רוצה?", "ורוד מבריק" עם אביב גפן. במקביל, הבהירה שגם עולם המשחק קורץ לה, חתמה בטדי הפקות ולוהקה לסדרה "שומקום", שבה היא שרה גם את שיר הנושא. כיום היא משרתת בלהקה צבאית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר