Fודקאסט המטבח המנצח: האם מקצוענים מבשלים הכל עם כרוב? מי התגלה במערומיו? ומה עושים שקדים במרק?
השפית וכתבת האוכל מאיה דרין ומומחית הריאליטי לי מור עושות לכם סדר ב"המטבח המנצח", גם אם לא הבנתם כמה פרקים של הריאליטי משודרים בשבוע. בתיאבון!
• לפרק 1
• לפרק 2
• לפרק 3
קציצות דגים עם גי'נג'ר, כוסברה, מנגו ודבש
רשימת חומרים לכ-20 קציצות (תלוי בגודל כמובן):
1/4 ק"ג פילה דג לבן ללא אידרה ועור
1/2 כוס פירורי לחם
1 ביצה
1/2 בצל קצוץ
2 שיני שום
1 כף ג'ינג'ר מגורר
1 כפית צ'ילי טרי קצוץ
1 כוס עליי פטרוזיליה וכוסברה מעורבים
1 כף דבש
מלח ופלפל לפי הטעם

לציפוי:
1 כוס פירורי לחם
שמן לטיגון
להגשה:
1 מנגו קלוף וחתוך לקוביות
1 בצל סגול קלוף וחתוך לקוביות
4 גבעולי בצל ירוק חתוכים למקלות
אופן ההכנה:
טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון לעיסה חלקה ומעבירים למקרר ל15 דקות עד שהתערובת קלה לעבודה.
בעזרת ידיים נקיות ומעט רטובות צרים כדורים עגולים, מצפים כל כדור בפירורי לחם ומטגנים בשמן חם (לא רותח) כ-4 דקות מכל צד עד שהקציצות זהובות.
מגישים חם בליווי פרוסות מנגו טרי, בצל סגול וגבעולי בצל ירוק.