האם הקריאות ברשת, העצומות הרבות שלא לשדר את שיריו ברדיו והזעקה של טאיסיה שקיבלה הד תקשורתי וגיבוי מלא מארגוני הנשים מתחילות להשפיע על הקריירה של אייל גולן? במצעד ההשמעות של השבוע האחרון, על פי נתוני מדיה פורסט, ניצב גולן במקום החמישי בלבד.
זוהי ירידה דרמטית לאמן שכיכב בראש הטבלה, ובפעמים בודדות בשבועות האחרונים פגש בה את המקום השני. כעת הוא מדורג במצעד ההשמעות לאחר אודיה, שכבשה את המקום הראשון. עומר אדם ניצב במקום השני, אושר כהן בשלישי ושרית חדד ברביעי.
כאמור, מדובר מקום די זר וחדש למי שכאמור נהג להשתבץ בראש הטבלה. יש לציין כי במקביל גולן מילא את בלומפילד עם ההכרזה על מופעו החדש, אולם באשר להשמעות בתחנות הרדיו - ייתכן והעורכים והעורכות המוזיקליים מתחילים לשנות סדרי מציאות, ולבחור אחרת את מי שאתם ואתן תאזינו להם.