למי שהחמיץ - לא לדאוג: תאריכים חדשים למופעים של הכבש השישה עשר

לאחר שמילאו את היכל התרבות בתל אביב בסולד אאוט והכריזו על אמפי קיסריה כיעד הבא במאי וביולי הקרוב, שישה מופעים שגם אליהם אזלו הכרטיסים - כעת מוכרזים תאריכים חדשים • המופעים החדשים יקחו את הקהל קדימה אל עבר האביב והקיץ

הכבש השישה עשר. צילום: גיא כושי ויריב פיין

טירוף הכבש השישה עשר ממשיך לדהור קדימה לעבר האביב והקיץ, ולעבר הפארקים הפתוחים אליהם תגיע הרביעייה המופלאה.

לאחר שמילאו את היכל התרבות בתל אביב בסולד אאוט הסטרי, ולאחר שהכריזו על אמפי קיסריה כיעד הבא במאי וביולי הקרוב, שישה מופעים שגם אליהם אזלו הכרטיסים - מכריזים היום (ראשון) יהודית רביץ, גידי גוב, יוני רכטר ודיויד ברוזה על התאריכים החדשים.

הכבש השישה עשר בהופעה, צילום: סתיו גוטליב

ב-12 ביוני הם יהיו בבריכת הסולטן בירושלים, ב-28 ביוני באמפי באר שבע וב-3 ביולי באמפי פארק רעננה.

מכירת הכרטיסים תחל מחר (שני) ב-10:00 בבוקר וניתן רק לשער עד כמה הקסם הנוסטלגי שעבד כל כך יפה באולם הסגור ירקיע לשחקים במופעים תחת כיפת השמיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר