שון קומבס ("דידי"). צילום: AFP

שון "דידי" קומבס מואשם באונס נער בן 17 במועדון לילה בניו יורק

לפי תלונה חדשה שהוגשה לבית המשפט בניו יורק, המפיק המוזיקלי אנס נער שבילה במקום • "קומבס הגיש למתלונן וודקה, והוא הרגיש שהכרתו מתערפלת ואיבד שליטה על גופו"

[object Object]

שון "דידי" קומבס מואשם בתביעה חדשה באונס של נער בן 17 במועדון לילה בניו יורק בשנת 2012.

התביעה הוגשה לביהמ"ש העליון של מדינת ניו יורק, בשמו של אלמוני המאשים את קומבס בסימום ובאונס שלו בחדר האחורי של מועדון סוהו. "קומבס מהווה איום לחברה, לנשים ולילדים", נכתב בתלונה. "עד היום המתלונן סובל מסיוטים קשים, שבהם הוא חווה מחדש את אותו הלילה".

לפי התלונה, הקורבן טוען ששילם 100 דולר כדי להיכנס למועדון בסוהו. ברגע שנכנס אליו, הוא הוזמן לשולחן הפרטי של קומבס, שם הוא ואורחים אחרים קיבלו כוסות וודקה. הוא טען שקומבס עזב את השולחן, ושרגעים לאחר מכן פנה אליו אדם ודרש ממנו לבוא לחדר האחורי. "הבקשה היתה נחרצת", נטען בתלונה. "המתלונן פעל לפי ההוראות שקיבל".

ממשיך להסתבך, צילום: AP

האלמוני סיפר כי היו כמה אנשים בחדר האחורי, כולל חברים קרובים של קומבס, וכן "מה שנראה כמו חשפנים ונערי ליווי.

"המתלונן ישב במרחק שלושה או ארבעה מושבים מקומבס, שהתקרב אליו והגיש לו משקה נוסף. הם שוחחו על תעשיית המוזיקה והדוגמנות בעיר, אבל אז המתלונן התחיל להרגיש שהכרתו מתערפלת ושהוא לא שולט בגופו". עוד נכתב שהאלמוני היה מודע לנעשה סביבו, אך לא היתה לו יכולת להגיב. לדברי המתלונן, הוא לא דיווח על התקיפה הקשה מכיוון שהרגיש נבוך וחשש מקומבס, שהיה בעל השפעה וקשרים רבים.

איור של שון קומבס בבית המשפט בספטמבר, צילום: REUTERS/Jane Rosenberg

בהצהרה למגזין "פיפל", הצוות המשפטי של קומבס כתב: "כפי שאמרנו בעבר, מר קומבס לא יכול להגיב לכל תעלול פרסומי חדש. למר קומבס ולצוות המשפטי שלו יש אמון מלא בעובדות ובשלמות ההליך השיפוטי. בבית המשפט האמת תנצח, ויתברר שמר קומבס מעולם לא תקף או סחר מינית באיש - גבר או אישה, בוגר או קטין".

קומבס נעצר בספטמבר האחרון והואשם בסחר בבני אדם למטרות מין, בסחיטה ובשידול לזנות. המפיק המוזיקלי הגיש שלוש בקשות לשחרור בערבות שנדחו על ידי שופט. משפטו צפוי להיפתח במאי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו