לכבוד החג: בניה ברבי וליאור נרקיס הגיעו לשמח בבתי החולים

שניים מהזמרים המובילים בישראל הגיעו להדלקות הנר הראשון - בניה ברבי הופיע מול פצועי מלחמה באיכילוב, וליאור נרקיס מול ילדים המאושפזים בתל השומר • ברבי ביצע את השיר "קרן שמש" - והקדיש אותו ללוחם מילואים שנפצע בגבול הצפון

בניה ברבי, ליאור נרקיס. צילום: קוקו, גדעון מרקוביץ

פצועי המלחמה, צוותי הרפואה והמטופלים בבתי החולים זכו היום לפתיחה מרגשת של חג החנוכה, כאשר שניים מהזמרים המובילים בישראל הגיעו להדלקות הנר הראשון.

בבית החולים איכילוב בתל אביב, התקיים טקס הדלקת נרות חגיגי ברחבת הפסנתר בהשתתפות הזמר בניה ברבי, שהעניק למטופלים ולצוותים הרפואיים רגעים של שמחה והתרגשות. במהלך ההופעה, ריגש ברבי את הנוכחים כשהקדיש את השיר "קרן שמש" לברק קלפא, לוחם מילואים שנפצע בגבול הצפון ומקבל טיפול שיקומי ממושך בבית החולים השיקומי באיכילוב, ולבנו רום.

בניה ברבי מופיע באיכילוב, צילום: מירי גטניו דוברות איכילוב

בניה ברבי מופיע באיכילוב // דוברות איכילוב

באותו הזמן, במרכז הרפואי שיבא בתל השומר, העלה הזמר ליאור נרקיס חיוך על פניהם של הילדים המאושפזים בבית החולים ספרא. נרקיס, שידוע בקשר החם שלו עם קהל מעריציו, יצר אווירת חג שמחה במיוחד בעת הדלקת הנר הראשון יחד עם הילדים.

ליאור נרקיס משמח ילדים בתל השומר // איילון אמילי

שני האירועים המרגשים הללו הביאו את אור החג ושמחתו אל תוך כותלי בתי החולים, והעניקו למטופלים ולצוותים הרפואיים רגעים של נחת בתקופה מאתגרת זו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר