עם תפאורה של יותר מ-7,000 נרות: הטרנד העולמי שמגיע לישראל

סדרת המופעים החדשה "קנדלייב" תנסה להאיר את תקופתנו החשוכה • זאת בהשתתפותם של מוזיקאים רבים, בהם להקת היהודים, אברהם טל, רמי קלינשטיין, אמיר דדון ועוד

אברהם טל . צילום: ינאי יחיאל

בתקופה החשוכה שלנו כל הזדמנות להאיר את העולם היא מבורכת, והנה מגיעה סדרת מופעים שתנסה לעשות את זה דרך המוזיקה והאמנות.

המופע "קנדלייב" (CandleLive), שיתקיים בפברואר בהאנגר 11 בנמל תל אביב, יעלה לבמה מוארת באורם של יותר מ-7,000 נרות לד. המופעים המיוחדים לאור נרות ינסו לשחזר את ההצלחה של הטרנד העולמי, ולהעניק חוויה קסומה בימים בהם כולנו משוועים לקסם.

רמי קלינשטיין, צילום: אורית פניני

האמנים שיופיעו: אברהם טל; רמי קלינשטיין במופע פסנתר; אמיר דדון במופע אקוסטי; שלומי שבת בבכורה למופע החגיגי והאינטימי לסיכום 40 שנות קריירה עם עיבודים חדשים של להיטיו; אסף אבידן במופע סולו; אברהם טל במופע בכורה מיוחד לוולנטיין; מארינה מקסימליאן במופע פסנתר; מארק אליהו במופע להקה אנפלאגד; והיהודים במופע להקה אנפלאגד.

אמיר דדון בהופעה, צילום: אפרת אשל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר