דונלד טראמפ שוחח הבוקר (רביעי) עם רשת פוקס ניוז לאחר העימות הנשיאותי הראשון שלו נגד קמלה האריס והגיב לתמיכתה של טיילור סוויפט בקמפיין הבחירות של האריס.
"אני דווקא אוהב את גברת מאהומס הרבה יותר", פתח טראמפ את דבריו כשהוא התייחס בכלל לכדורגלנית בריטני מאהומס, בת הזוג של כוכב הפוטבול פטריק מאהומס, שמשחק יחד טרוויס קלסי, בן הזוג של טיילור סוויפט בקבוצת הפוטבול.
Trump reacts to Taylor Swift endorsing Kamala Harris: "Well, I actually like Mrs. Mahomes much better ... I was not a Taylor Swift fan ... she'll probably pay a price for it in the marketplace." pic.twitter.com/J9Nk56nhEB
— philip lewis (@Phil_Lewis_) September 11, 2024
"לא באמת הייתי מעריץ של טיילור סוויפט. זה היה רק עניין של זמן, היא אדם מאוד ליברלי. נראה שהיא תמיד תומכת במפלגה הדמוקרטית והיא כנראה תשלם על כך מחיר בשוק".
כאמור, סוויפט אישרה רשמית את תמיכתה בהאריס לנשיאות ארה"ב תוך חצי שעה מסיום העימות, בפוסט שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה.
במסגרת הפוסט כתבה: "אני אתן את קולי לקמלה האריס ולטים וולץ בבחירות לנשיאות של שנת 2024. אצביע להאריס כי היא נלחמת עבור זכויות ומטרות כי אני מאמינה שצריכים לוחמת. אני חושבת שיש לה יד יציבה על ההגה והיא מנהיגה מוכשרת שיכולה להשיג כל כך הרבה, ואף יותר מכך, עבור המדינה הזו, אם נונהג ברוגע ולא בכאוס. כל כך התרשמתי מהבחירה שלה בטים וולץ, שעמד על זכויותיהם של חברי קהילת הלהט"ב והאישה לגופה במשך עשורים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו