תפתחו יומנים. מוצאי שבת 20 ביולי - הפעם הראשונה בה יצעק רן דנקר "ערב טוב קיסריה" כשיעלה להופיע באחד הלוקיישנים המבוקשים בארץ.
כך הוא כותב: "קיסריה! כל כך רציתי להגיע אלייך. חלמתי עלייך בלילות ובימים. הייתי נער מאוהב כשפגשתי אותך לראשונה בהופעת שקיעה וכחייל כששלום חנוך זעק את 'מחכים למשיח' ואני צועק יחד איתו.
"כשיהודית שרה 'בוא נרקוד עד אור הבוקר', דמיינתי שיום אחד אני ארקוד שם על הבמה בחליפה לבנה. ואני לא מאמין, אבל הרגע הזה הגיע ואני מכריז בגאווה שאני פותח לראשונה את שערי הקיסריה שלי. דווקא בתקופה המורכבת הזאת, בואו נהיה יחד, נתחבק, נתרגש, נרקוד, נתחבר אחד לשנייה ולמוזיקה. הכנו לכם הופעה לא רגילה, מיוחדת, שונה.
"כדי לעשות הכל יותר חגיגי - מי שירכוש כרטיסים ב-24 שעות הראשונות גם יזכה במחיר מיוחד וגם תיערך הגרלה בה 20 מכם יוזמנו לחזרה אינטימית ומפגש איתי לקראת קיסריה. מחכה לזה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו