מאז חזר מהאירוויזיון, מיכאל בן דוד יצא למסע חיפוש עצמי וגיבוש זהותו כאמן. היום הוא מוציא את "שים גז", אחד מתוך כמה שירים שעליהם עבד בחודשים האחרונים.
את "שים גז" כתב בן דוד יחד עם מיטל דה רזון, שהלחינה אותו יחד עם אסי טל. אף שהשיר נולד מכאב גדול, הוא דווקא שולח מסר מעודד ומרים לכל מי שצריך קצת גוד וייב, ומלווה בקליפ מושקע באווירת הסבנטיז, שצולם מעבר לים.
"מייד אחרי האירוויזיון התחלתי לחשוב על חומרים שאני רוצה לעשות - מי אני כאמן ומה חשוב לי להעביר", משתף בן דוד, "כל הז'אנר של הדיסקו והווייב של פעם חוזר היום, ורציתי להביא משהו שמביא את זה ושהולם את הקול שלי".
על השיר הוא מספר: "השיר עוסק מצד אחד באהבה שיכולה לשבור את הלב, ומצד שני הוא אומר - 'ממשיכים הלאה, נגמר עידן הכאב', ומכאן שם השיר. עם כל הצער והמשברים, אנחנו רוצים ליהנות מהחיים ולקום לחגוג".
טיפ קטן לנועה קירל לפני שהיא נוסעת?
"נועה לדעתי היא האדם היחיד שלא צריך להגיד לו מילה. היא חרוצה כמו שד, ומעבר לכישרון הגדול שלה, היא מאוד חכמה ותדע לייחד את עצמה מהאחרים. אני אשב במאי לצפות ואגיד לעצמי 'ככה עושים את זה'".