עצם העניין: "איש הכלב"
עיבוד קולנועי לסדרת ספרי "איש הכלב" המצליחה, שככל הנראה לא זקוקה להצגה, אבל בכל זאת: לאחר שכלב משטרה חכם ונאמן ובעליו השוטר נפצעים יחד בעבודה, מתברר שהדרך היחידה להציל אותם היא באמצעות ניתוח מטורף שמחבר את השניים ליישות אחת – איש הכלב. נשמע מורבידי, אבל זה עובד – על כך יעידו 14 רבי המכר שכבר יצאו בסדרה.
עוד בתמונה: פיטי החתול המרושע שרוצה להשתלט על העולם אבל לומד איך זה להיות אבא, ופליפי הדג הטלקינטי שגם לו לא חסרות שריטות. "איש הכלב" מגיע לישראל לאחר שהספיק לשבור קופות ברחבי העולם ונחשב להצלחה גדולה. ילדים שקראו את הספרים לא ירצו להחמיץ, וגם מבוגרים לא יתאכזבו.
הסרט מוקרן בדיבוב לעברית ובגרסה המקורית באנגלית.
מבצע דודה: "פדינגטון בג'ונגל"
פרק שלישי בסדרת להיטי הלייב האקשן (פלוס דוב אנימציה כמובן) הבריטיים המקסימים. הפעם, פדיגנטון מרחיק עד לג'ונגלים הפראיים של פרו כדי למצוא את דודתו הדובה לוסי, שנעלמה מבית האבות שלה וכל הסימנים מובילים לנקודה על מפה מסתורית. מי יודע, אולי בנוסף ללוסי ימצאו פדינגטון ובני משפחת בראון, שמלווים אותו במסע השורשים המסוכן, את האוצר הגדול בעולם? לא לשכוח לארוז כריך מרמלדה מתחת לכובע ואתם מסודרים.
דרך אגב, ב-2028 יחגוג פדינגטון יום הולדת 80. זה עדיין לא רשמי, אבל היינו ממליצים לשריין את פורים של אותה שנה לסרט רביעי בסדרה.
הסרט מוקרן בדיבוב לעברית.
אבא בהפתעה: "תולעת ספרים"
סרט הרפתקאות ניו זילנדי מרגש ומקסים, שזכה לשבחים ובפרסים ובהחלט ראוי להתייחסות. מילדרד בת ה-11 היא ילדה מחוננת, תולעת ספרים גאה, שעולמה מתהפך לאחר שאביה הקוסם, שמעולם לא הכירה (אלייז'ה ווד), צץ לפתע בחייה ויוצא איתה להרפתקה בחיפוש אחר פנתר אגדי בעל כוחות על – אבל בואו, כולם יודעים שהקשר שנרקם בין השניים הוא הדבר החשוב פה. ציטוט אייקוני מהסרט: "מה זה בכלל וין דיזל?!".
הסרט מוקרן בדיבוב לעברית.
ביקור מוקדם: "אופס הממלכה השתגעה"
סרט האנימציה הבריטי-קפריסאי הזה אומנם יעלה על המסכים בישראל בפסח, אבל תוכלו לתפוס הקרנות טרום בכורה שלו בפורים. מינה היא נסיכה מודרנית ודעתנית, אבל אביה המלך בכל זאת מנסה לשדך לה נסיכים מפונפנים מכל רחבי תבל, שמבקשים את ידה ורואים בה כלא יותר מחפץ. מעבר לכך, מינה דווקא מאוהבת בדיוויד, בחור פשוט מהכפר, וכאילו שכל זה לא מספיק לנסיכה אחת – היא גם נחטפת על ידי מכשף מרושע והדרקונית שלו. דיוויד יוצא להצלה, אבל גם מינה מתגלה כבחורה רבת תושיה ולא פראיירית בעליל. בונוס: כוכבת הטיקטוק ענבל רז מבצעת את שיר הנושא של הסרט בעברית.
הסרט מוקרן בדיבוב לעברית.
בטי בכינור: "המשפחה המכושפת שלי"
בטי היא מוזיקאית מוכשרת בת 13, ממש עילוי בכינור, שקצת מבואסת מזה שהיא היחידה במשפחתה שלא ניחנת ביכולות כישוף. חכו חכו, יכולת הנגינה הזו עוד תוכיח לכולם שהקסום והמוזיקלי הם חלקים בלתי נפרדים מהמשפחה המכושפת הזו, וזה עוד לפני שהזכרנו את רכבת התולעת הענקית. לא פחות.
הסרט מוקרן בדיבוב לעברית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו