"לייצר מרחב של יצירה ונחמה": התערוכה הרב-תחומית שנותנת במה ליוצרים צעירים

בשבוע הבא תיפתח בתל אביב "ערש, ארץ", שמעבר להדלקת נרות חנוכה וחלוקת סופגניות, תארח מוזיקאים ואמנים צעירים – ותקיים איתם שיחות על יצירותיהם • בנוסף, תוצג תערוכה שבה יוצגו יצירות שנוצרו בעקבות המלחמה

יצירה שתוצג בתערוכה. צילום: דורית נחמיאס

תערוכת אמנות רב-תחומית בשם "ערש, ארץ", שנועדה לתת במה ליוצרים צעירים בתחום האמנות והמוזיקה, תתקיים בשבוע הבא במטרה לייצר מרחב נעים של יצירה ונחמה.

בכל אחד מימי התערוכה, שתתקיים בימים ראשון-חמישי במתחם מזא"ה 9 בתל אביב בשיתוף פעולה של מרכז הצעירים העירוני יחד עם פרויקט האמנות הרב-תחומי "מרחב מוגן", היא תיפתח בשעה 18:00 עם הדלקת נר חנוכה וחלוקת סופגניות, ותמשיך להופעות של מוזיקאים כגון ענת מושקובסקי, עומר מושקוביץ אביגיל קובארי, אבנר טואג, פלורה.

אביגיל קובארי, צילום: אהוד איתן

בחלק מן הימים יתקיימו במרחב שיחות עם האמנים, בהם יתאפשר לקיים מרחב מעמיק יותר עם היצירות והמצב (בהרשמה מראש), וגם תוצג תערוכה המציגה ציור, פיסול ווידאו-ארט – כולם נוצרו על ידי אמנים צעירים בעקבות המלחמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר