חודש חלף מאז נואה שנאפ, המגלם את וויל בסדרת הלהיט "דברים מוזרים", יצא מהארון – וחברו לסדרה פין וולפהארד (הלוא הוא מייק) גילה כיצד הגיב כששמע על החדשות.
• לראשונה מאז הטענות נגדו לקניבליזם, אונס והתעללות, ארמי האמר חושף: "ניסיתי להתאבד"
• "זה היה מאוד מפחיד": ראשו של סיימון קאוול הועלה באש
• לא מסתירה חצ'קונים: מזהים? סלינה גומז ללא איפור
"כשראיתי את זה, היה לי חיוך גדול על הפנים", אמר השחקן בן ה-20 בריאיון שהעניק למגזין GQ. "פשוט הייתי מאוד גאה בו". הוא סיפר גם כי כל צוות השחקנים מהווה מעין משפחה אחת גדולה אחד עבור השני: "זה לא שאנחנו מתכתבים אחד עם השני בכל יום, הרי זה לא משהו שאנשים עושים אפילו עם בני הדודים שלהם. אנחנו מדברים אחד עם השני בימי הולדת, מדי פעם. באותו מובן שבו משפחה עובדת, אם אי פעם אצטרך משהו, הם יהיו שם".
צילומי העונה הבאה של "דברים מוזרים", שתהיה גם האחרונה של סדרת הלהיט של נטפליקס, צפויים להתחיל במהלך האביב הקרוב.
כזכור, שנאפ יצא מהארון בחודש שעבר באמצעות סרטון שפרסם בחשבון הטיקטוק שלו, שבו הופיע הכיתוב "כשסוף סוף סיפרתי לחברים ולמשפחה שלי שאני הומו, אחרי שפחדתי בארון במשך 18 שנים, כל מה שהם אמרו היה 'אנחנו יודעים'".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו