"לא אשכח כמה אש חטפתי": נועה קירל מסכמת את השירות הצבאי

הזמרת בת ה-20 גזרה היום את החוגר ונפרדה מחבריה לצה"ל בפוסט ארוך ומלא רגש

הצהרת קירל. נועה קירל, צילום: אייל נבו

שנתיים לאחר שהתגייסה לצה"ל, נועה קירל גזרה היום (שני) את החוגר והשתחררה משירותה הצבאי. אתמול (ראשון) היא הופיעה בפעם האחרונה מול חיילי צה"ל, והעלתה סטורי נרגש מההופעה ובפעם האחרונה שלה על מדים. היום כאמור היא כבר הגיעה לבקו"ם בתל השומר בלבוש אזרחי כדי להיפרד מחבריה ליחידה.

בפוסט שהעלתה לפני שעה קלה, היא סיכמה את השירות הצבאי יוצא הדופן שעבר עליה: "זה יום מאוד מרגש עבורי! מצד אחד שמחה להתחיל פרק חדש ובוגר יותר בחיי, ומצד שני עצובה לסיים תקופה של השירות הכי משמעותי וכיפי שיכולתי לבקש. אני לא אשכח כשהתגייסתי כמה אש חטפתי (כרגיל כשקורה משהו שנוגע אליי)".

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

הזמרת שיתפה בביקורות שקיבלה ולסקפטיות שנגעו לאופי היחס שתקבל בשירות הצבאי ושפקפקו ביכולת שלה לתרום לצבא. "הדבר האחרון שרציתי זה יחס מיוחד", היא כותבת. "ידעתי שרק במסגרת צבאית אוכל לחוות שנתיים שבהן ארגיש כמו כולם, הכי ישראלית, בלי שום יחס מועדף, וסביר להניח שלא תהיה לי הזדמנות לחוות את התחושות האלה בשום מסגרת אחרת בחיים הלא רגילים ושגרתיים שלי. וכל כך רציתי להרגיש את זה!"

גזירה של תקופה. נועה קירל והחוגר, צילום: ניר פקין

"אז נכון, אני לא באמת יכולה להיות לגמרי רגילה", מודה הכוכבת בת ה-20, "אבל אני כן יכולה להשתמש בזה כדי לעשות את השירות הכי משמעותי שאני יכולה לתת. וכך היה. לא ציפיתי בחלומות הכי מטורפים שלי שאשתתף באירועים ואעזור לגייס עשרות מיליוני דולרים למען החיילים והחיילות שלנו, אגיע לכל כך הרבה בסיסים בכל רחבי הארץ ואשמח כל כך הרבה חיילים, חיילות, לוחמים ולוחמות ואהיה מקור המורל שלהם, ההתפרקות שלהם, הפאן שלהם ופשוט אעלה להם חיוך על הפנים בתוך כל הטירוף שהם עוברים. לאורך כל הדרך ליוותה אותי תחושת שליחות, אחריות, ואפילו מעבר - הרגשתי שאני מראה לבני נוער שאפשר לנהל קריירה גדולה ועדיין לשרת את המדינה, וזה כל כך לא מובן מאליו שניתנה לי הזכות להעביר מסר כל כך חזק הלאה".

נועה קירל משתחררת מצה"ל // צילום: ניר פקין

קירל מסכמת את החוויה עם הפנים לקריירה הבינלאומית: "אני בטוחה שלכל מקום שאליו אלך בעולם, אספר בגאווה שהייתי חיילת במדינה שלי ושעשיתי את השירות הכי מדהים שיש. כן, למרות כל מה שחשבו שיהיה. תודה על תקופה לא פחות ממושלמת, על הזכות להעביר מסר כל כך חשוב, על כל האהבה שקיבלתי בהופעות מכל חייל וחיילת, ותודה למפקדים שלי ולמדור הפקות שתמכו בי. אל תשאלו אותי מה התוכניות אחרי השחרור כי הכל כבר מובן, אבל תאמינו לי שאין לכם מושג", כתבה וקינחה בסמיילי קורץ. לפי הדיווחים אגב, קירל מתעתדת לצאת ממש בקרוב לחופשת שחרור עם המשפחה ובן הזוג תומר הכהן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר