בשבועות האחרונים חזר דידי הררי לשדר ברדיו 103F, לאחר שלקח הפסקה של יותר מחודש מתכניתו הקבועה, כדי להתאבל בימי ה-30 על מותה של אשתו מירית ז"ל, שהלכה לעולמה לאחר שהתמודדה עם מחלת הסרטן. הררי חזר תחילה לאוויר עם תכנית אישית ורגועה יותר שהוקדשה לזכר מירית, ואז החל לחזור אט-אט לפורמט המוכר וההומוריסטי של התכנית שכולל גם משחקונים עם מאזינים.
מאזין בשם רותם, נשוי ואב לשלושה, עלה היום (שלישי) לשידור, ולאחר סמול טוק קליל ומשועשע עם הררי ועם "הרון הרון" (דמותו הקבועה של השחקן רון שלום), ביקש: "הרון, אפשר איזה חיזוק?", והרון מצדו השיב "בטח", וברקע הושמע השיר המקפיץ "כפרה עליכם" של הזמר איתי עמרן. "זה יותר חיזוק לאשתי", השיב המאזין והסביר: "אנחנו היום מתחילים טיפול ראשון של כימו". המגישים כמובן הופתעו והררי ביקש לדעת מה יש לה, והמאזין השיב כי היא מתמודדת עם סרטן השד.
הררי לקח רגע להתאושש מהמידע, אך מיד שב לעצמו ואמר: "רק תזכור את מה שמיריתי שלי תמיד אמרה - במקום שבו נכנס הפחד והייאוש, שם נכנס גם הסרטן... תהיו חיוביים, פשוט חיוביים ויאללה - הכל בסדר. גם את הכימו הזה היא תעבור בסדר, לבוא חיוביים כאילו היא סתם מקבלת אינפוזיה רגילה ולא כימו. לחייך והכל יהיה בסדר". משם הם המשיכו למשחקון קצרצר שבו המתמודד אמנם נפל די מהר, אבל צוות התכנית דאגו בכל זאת לפנק אותו ואת אשתו בשלל פרסים, והררי הוסיף בטון אישי: "שיהיה בהצלחה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו