שני כהן וקמפיין שוקה - הסוף

אחרי עשור שבו כיכבה כוכבת "ארץ נהדרת" בקמפיין של חברת "ביטוח ישיר" - שיתוף הפעולה הזה מסתיים • בחברה העדיפו שלא להגיב

בית המשפט קבע כי החברה הפרה את חוק, צילום: ללא

 אחרי עשור של שיתוף פעולה מוצלח, חברת "ביטוח ישיר" ושני כהן, כוכבת "ארץ נהדרת", צפויים לסיים את שיתוף הפעולה ביניהם, כך נודע ל״ישראל היום״. 

שיתוף הפעולה התחיל ב־2010 ומאז צולמו עשרות פרסומות בכיכובה של כהן, שזכו להצלחה ולפרסים. במרכז הסרטונים עמדה כהן, מזכירתו של סוכן הביטוח שוקה, שמנסה בכל כוחה למנוע עזיבה של לקוחות לא מרוצים לטובת ביטוח ישיר.  המסר שעבר מהפרסומות הוא: למה לממן סוכן?

לא כולם אהבו את הקמפיין, ובלשכת סוכני הביטוח ניסו למנוע את שידורו. הנושא אף הגיע עד לבית המשפט, שם טענו סוכני הביטוח כי הפרסומות הללו מלעיגות אותם ופוגעות בפרנסתם. בית המשפט המחוזי קיבל את תביעתם, אולם בית המשפט העליון הפך את ההחלטה ודחה את התביעה. בתגובה הופק סרטון פרסומת נגדי בהשתתפות סוכן ביטוח אמיתי. 

לאורך השנים השתתפו בפרסומת אורחים כמו גילה אלמגור ואסף גרניט. החוזה בין כהן לבין חברת הביטוח צפוי להסתיים בסוף השנה ומסתמן כי לא יחודש. 

בחברה ביקשו שלא להתייחס לידיעה. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר