"אנחנו מפרקים להם את הצורה": כוכב הרשת רוצה תודעת ניצחון

למרות הקושי והכאב, הקומיקאי וכוכב הרשת גיא הוכמן מבקש להעלות את המורל • "מטהרים את השטח מהטרור האסלאמי"

גיא הוכמן. צילום: אפרת אשל

מאז החלה הלחימה, הקומיקאי וכוכב הרשת גיא הוכמן מבלה ימים ארוכים בשטח עם הלוחמים ומעלה את המורל הלאומי. למרות הקושי ולמרות הכאב, הוכמן ביקש היום (רביעי) לשתף את מאות אלפי עוקביו במסר מחזק ולשדר להם את תחושת הניצחון שהוא חש ומבקש להפיץ.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Guy Hochman - גיא הוכמן (@guy_niceguy)

"אנחנו מאבדים את טובי בנינו וזה מרסק את הלב", כתב בפתחו של הפוסט שחלק עם 423 אלף עוקביו באינסטגרם. "אבל שזה לא יבלבל אתכם. אנחנו מפרקים להם את הצורה. עשרות אלפי נאצים מתים, ערמות של גופות מחבלים, מטהרים את השטח מהטרור האיסלאמי, שומרים על ביטחון ילדינו ומשיבים את הכבוד לעם היהודי. יש מחיר כבד למלחמה, אבל חשוב גם להיות בתודעת ניצחון, ואנחנו מנצחים", סיכם הוכמן במסר מחזק.

גיא הוכמן, צילום: אפרת אשל

שעות לפני פרסום הפוסט היום בבוקר, הוכמן שיתף ברשת את הביקור שערך אמש (שלישי) באופקים במסגרתו פגש את רחל אדרי (מי שזכתה לכינויים "רחל אופקים" ו"רחל עוגיות", שהחוזקה בביתה באופקים כבת ערובה על ידי מחבלים יחד עם בעלה במשך שעות ארוכות ביום הראשון למלחמת חרבות ברזל), ואף העלה אותה לבמה יחד איתו במסגרת הופעה שקיים במקום.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Guy Hochman - גיא הוכמן (@guy_niceguy)

"עצם זה שחודשיים אחרי הזוועות, יושבים פה 400 ישראלים בקהל ומצליחים לצחוק, זה החוסן שלנו. זה הניצחון שלנו, דווקא באופקים, ואנחנו נמשיך ונצחק וננצח!", אמר לקהל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר