פריסליה קשתי, שישבה בכלא לאחר שדרסה והפקירה למוות את דוד מזרחי בן ה-82, הגיבה היום (שישי) לפרשת רפאל אדנה ז"ל. בסטורי שהעלתה כתבה קשתי: "כואב הלב. די לשחיתות".
כזכור, לפני שנתיים וחצי השתחררה קשתי מהכלא לאחר שב-2015 דרסה למוות את דוד מזרחי ז"ל בן ה-82. "לא נשרף לך הלב לדעת שהרגת מישהו ואת ממשיכה הלאה?", נשאלה קשתי בסשן שאלות תשובות באינסטגרם. "נשרף לי הלב. זו הייתה תאונת דרכים קשה ששינתה לי את החיים", השיבה. "זה הולך איתי כל בוקר שאני קמה וכל לילה לפני שאני הולכת לישון".
על קשתי נגזר עונש מאסר של 24 חודשים, כאשר כבר בתקופת מאסרה זכתה לביקורת ציבורית זועמת כשהמשיכה לתפעל את חשבון האינסטגרם שלה מתוך כותלי הכלא, וכן העלתה פוסטים המציגים חיי זוהר נוצצים, חופשות יוקרתיות ובילויים מנקרי עיניים.
פרסיליה קשתי צוחקת על הסגר
עם יציאתה מכלא נווה תרצה, סירבה קשתי לענות לשאלות העיתונאים שהקיפו אותה וביקשו את תגובתה, ומהרה להיכנס ללימוזינה מפוארת שהמתינה לה. את הדרך לביתה, הקפידה לתעד בסטורי שעלה לאינסטגרם, וכצפוי התגובות הזועמות לא איחרו להגיע ואף הציפו את הרשת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו