עדן פינס קמה הבוקר (רביעי) במצב רוח כעוס במיוחד ויש לה לכך סיבה מוצדקת מאוד. היום העלתה הדוגמנית סטורי שבו שיתפה את 846 אלף עוקביה באינסטגרם בגניבה שבוצעה מכרטיס האשראי שלה.
פינס פרסמה את ההודעה שנשלחה אליה מטעם חברת האשראי, שהתריעה בפניה על עסקה צפויה בסך 690 יורו מהכרטיס שבבעלותה. לאחר שהבינה כי נעשה שימוש על ידי גורם זר בכרטיסה היא מיהרה לבטלו. "מזל שקיבלתי סמס. אני בחיים לא עוקבת כמו שצריך, אבל מעכשיו אעקוב", הבטיחה. "צהריים טובים לבן של !@*#% שגיהץ לי עשרת אלפים שקלים באשראי", כתבה פינס בסערת רגשות.
פינס גם צירפה את תוכן ההודעה שנשלחה אליה: "שלום, כדי להמשיך ברכישה באתר HERMES SELLIER עם כרטיסך המסתיים ב-... בסכום של 690 יורו, יש להקליד את הקוד רק במקום המיועד לכך", נכתב לה.
"הרמס, מותק! לא פחות ולא יותר!!!", רתחה פינס בתגובה לציון שמו של מותג העל שממנו נעשה ניסיון לבצע את הקנייה. "ואז גיליתי שלא הספיקו לו 690 יורו, הוא גם קינח בעוד כמה אלפים", שיתפה. "יא מניאק, אם אתה רואה את זה עכשיו, תדע שביטלתי את הכרטיס", עדכנה את הגנב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו