לא פספסו: יגאל וזהבה שילון חגגו 50 שנות נישואין וחידשו נדרים

השניים נישאו ב-1972 ויש להם ארבעה ילדים • השנים האחרונות היו מאתגרות עבור הזוג עקב מחלתו של שילון, שכידוע וכפי שחשף בסרט תיעודי, נשאר משותק עד גפיו התחתונות בעקבות תאונה

יגאל וזהבה שילון מחדשים נדרים, צילום: ללר

יגאל וזהבה שילון ציינו 50 שנות נישואין וחידשו נדרים בסוף השבוע האחרון.

השניים נישאו בשנת 1972 ויש להם ארבעה ילדים משותפים. השנים האחרונות היו קצת יותר מאתגרות עבורם לאחר ששילון חלה. כזכור, בחודש ינואר השנה חשף שילון שעבר תאונה ביתית, שבמסגרתה בקיץ 2020, בעת שצפה במשחק כדורגל, פנה ללכת לשירותים, מעד ונפל.

יגאל שילון ב"חוזרים לפספוסים",

על פי המתואר בסרט ששודר בקשת, שילון נפל על הרצפה כאשר פניו כלפי מטה, וראשו נמלא חבורות וחתכים. מאז הוא משותק עד גפיו התחתונות, כשיכולתו להזיז את כפות ידיו ורגליו מוגבלת, במה שנראה כפגיעה בעמוד השדרה. במשדר תוארו מראות קשים של שילון, שנזקק להרמה של מנוף על מנת לקום ממיטתו.

יגאל שילון מתוך הסרט התיעודי, צילום: קשת 12

שילון, אחיו של העיתונאי והמגיש דן שילון, נמנה עם אנשי הטלוויזיה הוותיקים והמוכרים בישראל. במשך שנים ביים פרסומות טלוויזיה שנחשבות אייקוניות בתרבות הישראליות, דוגמת סדרת הפרסומות למותג "מילקי". בשנות ה-90 היה ידוע שילון בעיקר בשל המתיחות הטלוויזיוניות שביים ובתוכנית "פספוסים". מזל טוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר