אחת התעלומות הגדולות שהטרידו במשך שנים את האנושות, מלבד משולש ברמודה, היא לאן נעלם גיל ססובר. אחד מהכוכבים הגדולים של הניינטיז, שכיכב ב"קומדי סטור" לצד צביקה הדר ואסף אשתר והיה מנחה בערוץ הילדים, התרחק ב-14 השנים האחרונות מאור הזרקורים.
היעדרותו של ססובר מעולם הבידור עוררה בדיחה מתמשכת שרצה ברחבי הרשת, ובפייסבוק צצו להן קבוצות המנסות לברר לאן נעלם הכוכב.
מעולם השואוביז לעולם הביזנס. גיל ססובר // צילום: מיכל קראוס
מאז שנת 2004, לאחר שנישא לרוני פטרבורג, בתו של איש העסקים משה פטרבורג, ססובר עבר הסבת מקצוע - מעולם השואוביזנס לעולם הביזנס. הוא הקים עם שותפים את חברת Green Sun Solar, העוסקת בהתקנת מערכות סולאריות קטנות לאנשים פרטיים. בנוסף, הוא למד פסיכולוגיה וניתוח טכני של מניות.
אלא שכעת נראה שססובר (46, אב לשלושה) התגעגע לחיי התהילה והחליט לעשות קאמבק. עכשיו הוא חוזר לבמה עם המופע "איפה אתה", בו הוא מתייחס לירידה מתחת לרדאר ועל הזמן הרב שחלף מאז שהיה סלב. לצד המופע שייערך ברחבי הארץ, היום (ב') הוציא ססובר סינגל וקליפ חדשים.
הקליפ "פרק של ילדות" צולם בתיכון בו ססובר גדל. השיר מתאר את הגעגועים לבית הספר הישן, לילד שהיה ולחבריו משכבר הימים. "אני נזכר איך צחקנו על 'דני שניצל' עד כאב, חושב עליו עכשיו ונקרע לי קצת הלב. לו רק הייתי פוגש אותו כעת, הייתי מחבק אותו ומתחרט", שר ססובר בניחוח נוסטלגי. ואם כבר דברנו על נוסטלגיה, בסוף הקליפ פוגש ססובר בדמות אלמותית מ"הקומדי סטור" שאי אפשר לשכוח.
ססובר מסר בתגובה ל"ישראל היום": "איפה אתה? לאן נעלמת? מתגעגעים!... למרות שנהניתי להסתתר תקופה, גם אני מרגיש ככה לגבי דברים מסוימים. כמו לגבי חבריי לספסל הלימודים ולבית הספר עצמו בעיר הולדתי חיפה, שם גם צולם הקליפ. ואת הגעגוע הזה הוא בא לשקף".
צפו בקליפ ״פרק של ילדות״:
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו