ולנטיינ'ס צבעוני
לכבוד ולנטיינ'ס דיי, מותג הלקים O.P.I משיק מיני-קולקציה באתר סופר-פארם, הכוללת שישה צבעים בגוני ורוד-אדום-לבן. לדברי החברה, בלקים משולבות נוסחאות ייחודיות לייבוש מהיר ולאחיזת צבע טובה במיוחד. הוא יוצר שכבה מבריקה, ומכיל חלבוני משי טבעיים וחומרי חיזוק לציפורניים טבעיות. כמו כן, הוא לא מכיל חומרים החשודים כמסרטנים. הצבעים יפים, ומריחה של שתי שכבות מעניקה ציפורניים פיגמנטיות ומבריקות. עם זאת, לא הרגשנו שהוא התייבש מהר יותר או שרד עלינו יותר זמן מאשר לקים אחרים.
מחיר מבצע עד 14.02: 29.90 שקלים
כובשת את הכביש
חברת HOKA יוצאה עם הדגם החדש בסדרת צ'לנג'ר - מספר 7, נעלי כביש-שטח. הנעל בעלת הייעוד הכפול מתאפיינת בסוליה רחבה (אפילו יותר מסוליות הוקה רגילות, הרחבות גם ככה) ובעלת חריצים עמוקים יותר. מי שרגיל ללכת או לרוץ עם דגמי הוקה כביש, ישים לב כבר מהצעד הראשון שמדובר בסוליה קשה יותר, שמעניקה תחושה שונה מתחושת "הענן" שמעניקות בדרך כלל נעלי הוקה, ונדרשות כמה ריצות כדי להתרגל לקשיחות הזו. הגפה עצמה נוחה ורחבה מאוד למי שצריך מקום לאצבעות בריצה, ללא שום ויתור על אחיזה מאוזנת לרגל. מצאנו גם מידות גדולות לנעלי נשים במגוון צבעים, ובהליכה יומיומית היה לנו נוח במיוחד - הנעל קלילה מאוד יחסית לנעלי ספורט דומות.
בשורה התחתונה - מדובר בנעל נוחה מאוד, גם ליום-יום וגם לריצה.
מחיר: החל מ-749 שקלים
נעים בחורף
fenjal משיקים את סדרת Vitality, שמבוססת על שמן חוחובה ותמצית קמומיל עם ויטמין E, וכוללת קרם ותחליב גוף, שמן גוף וקרם ידיים. בדקנו: שמן הגוף נספג לאט יחסית בהשוואה לקרם הלחות, אבל המרקם לא היה שומני מדי. הקרם סייע לעור שסבל מתופעת גירוד (לפני הופעת סימני מתיחה), אך פחות התחברנו לריח. קרם הידיים עזר מאוד לידיים יבשות, במיוחד מסביב לציפורניים, ותחליב הגוף היה מעט שומני מדי, אבל נספג יחסית מהר. בתחליב הריח פחות מורגש - וזה דווקא יתרון. העור היה נעים ורווי למגע לאחר השימוש בכל המוצרים.
טווח מחירים: 39.90-12.90 שקלים
בלונדיניות נהנות
אינדולה מציגה סדרת מוצרים לשיער בלונדיני ומובהר, המסייעת בחיזוק השיער, שומרת על הצבע ומנטרלת גוונים לא רצויים. Blonde EXPERT כוללת שמפו, מסיכה וספריי קונדישינר מתקן.
בדקנו את המוצרים במשך שבועיים על שיער צבוע לבלונד ובעל גוונים, שעובר ייבוש בחום ושימוש במחליק. לשמפו יש מרקם סמיך ועשיר, אך המסיכה דלילה ומזכירה יותר מרכך שיער, והיא פחות מתאימה לשיער שדרושה לו הזנה משמעותית. לא הרגשנו שיפור או שינוי במרקם השיער, גם בהשוואה למוצרים אחרים שאנחנו משתמשים בהם ביום-יום.
טווח מחירים: 199-99 שקלים
רעננות בבקבוק
בית האופנה הוגו בוס הוציא את הבושם Hugo Jeans, שאמנם מזכיר באריזתו את Hugo הקלאסי לגברים בצורת רימון היד, אך הניחוח של ג'ינס משאיר את הקלאסי מאחור ומשדר דווקא מודרניות, רעננות ונינוחות.
הבושם תואם לטרנד הניחוחות הגבריים שלא מתאמצים לשדר גבריות בוטה ומחוספסת, ויכול להתקבל גם כבושם יוניסקס. התווים העליונים ההדריים והחמצמצים של אשכולית וליים הם אנרגטיים ותופסים את תשומת הלב, ללא קשר למגדר. תו ביניים של מנטה ממשיך את פרץ החיוניות הראשונית שהריח מצטיין בו. פחות אהבנו את מידת העמידות של הבושם, שגם השובל שהוא משאיר לא נותר לאורך זמן. ייתכן שגרסת או דה פרפום של הניחוח תשרוד זמן רב יותר.
מחיר: 269 שקלים
המראה הדרמטי
פופה מילאנו משיקה מסקרה חדשה, Vamp! Forever, שנועדה להעניק נפח "מוגזם", לדברי החברה, עם אחיזה לאורך זמן ועמידות למים ולזיעה. המסקרה לא מכתימה, מעניקה מראה מודגש ומגיעה בצבע שחור אינטנסיבי ועם מברשת בעלת סיבים צפופים ורכים.
בדקנו: במריחת השכבה הראשונה מתקבל מראה עדין ביותר, אך המסקרה ניתנת לבנייה בצורה מושלמת, ואחרי שלוש שכבות נותרנו עם ריסים ארוכים ובולטים מהרגיל - שהעניקו לנו לוק דרמטי כמו שרצינו.
במהלך היום כן היינו צריכים לנגב שאריות קלות שלה מהעפעף העליון, כמו עם רוב המסקרות האחרות שלנו. המסקרה יורדת בקלות עם מסיר איפור דו-פאזי.
מחיר: 69 שקלים

חדשות הצרכנות
טעם חדש לתפוצ'יפס - צ'דר בגרסת פרווה. מסקר שנערך בנושא החטיפים המלוחים נמצא כי 73% מהאנשים שנשאלו אמרו שהם אוהבים את הטעם של חטיפים מלוחים עם גבינה, בדגש על צ'דר ממבחר הגבינות הקיים בשוק. היינו די סקפטיים כשטעמנו את החטיף הכתמתם, כי גבינה פרווה נשמעה לנו כמו משהו לא אטרקטיבי, אבל באופן מפתיע מדובר בטעם עדין ועם זאת מורגש, ללא טעם לוואי האופייני לחטיפים דומים והוא נזלל בהנאה על ידי כל המעורבים. טווח מחירים: 4-5.90 שקלים ל-50 גרם.
רשת ביגה משיקה לכבוד חג פורים אוזני המן ללא גלוטן, לראשונה במילוי קראנץ' פיסטוק. אזני ההמן פריכות במיוחד, עם בצק רך ונימוח, מילוי מתוק וציפוי שמזכיר בטעמו שוקולד לבן. טעים, וללא ספק לא מדובר בעוגייה שנופלת במשהו מכל אוזן המן אחרת. מחיר: מארז של 8 אוזני המן ב-45 שקלים.
טעמים חדשים לסדרת "הפרדס" של פריגת במהדורה מוגבלת: אשכולית ורודה, לימון ליים ותפוז-מנדרינה. סדרת "הפרדס" משיקה בכל עונה טעמים חדשים במהדורה מוגבלת. הטעמים החדשים ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל ו-Vegan Friendly. טווח מחירים: 5.50-9.90 שקלים.