
נשיקות צבעוניות
אם אתם זוכרים את השפתונים של קיילי ג'נר בתחילת דרכה, שהיו יבשים ועמידים במיוחד, ייתכן שתשמחו לקרוא שעכשיו מגיעה הגרסה הנוחה יותר - סדרת שפתונים חדשה בשם Lip Shine Lacquer, בעלת שישה גוונים הכוללים חומצה היאלורונית ופיגמנט עז.
השפתונים של קיילי קוסמטיקס מגיעים עם מברשת נוחה במיוחד למריחה, החומר מחליק על השפתיים בקלילות והם יחסית עמידים יותר משפתונים אחרים - גם אחרי ארוחה נשאר גוון קל על השפתיים. אהבנו במיוחד את "ניינטיז בייבי", צבע ורדרד טבעי ונעים שהתאים ללוק יומיומי.
מחיר: 80 שקלים, להשיג בסופר-פארם
חלב ירוק
שגעון הפיסטוק ממשיך עם חלב בטעם האגוזי האהוב מאת יטבתה, המגיע בבקבוק ליטר משפחתי. כחובבי פיסטוק מושבעים שמחנו לטעום את הנוזל הירוק, וגילינו שהוא מזכיר בטעמו גלידת פיסטוק סטנדרטית, מאלו שמגיעות במארזים של קילו ולפעמים הן אפילו פרווה.
כאמיצים והנועזים שאנו, בדקנו אותו גם בהקצפה קרה שפחות עשתה לו טוב, אבל בכללי מדובר בגימיק חביב, לא מתוק מדי, וגם אין בו הרבה יותר קלוריות מאשר חלב רגיל. עם זאת, אל תצפו לטעם אמיתי של פיסטוק – אלא לטעם תעשייתי יותר, שחובבי האגוז המושבעים כנראה ייהנו גם ממנו.
מחיר: 13.90-9.90 לליטר
מתוק טבעי
TRUVIA, ממתיק על בסיס סטיביה, יוצאים עם סדרה חדשה לאפייה, בישול ושתייה - תחליף סוכר, תחליף סוכר חום ותחליף אבקת סוכר, עם 2 קלוריות בלבד לכפית. בדקנו את המוצרים בשתייה ואפייה: תחליף אבקת הסוכר הכי הרשים אותנו - האבקה דומה במרקמה לאבקת סוכר, לא היה שינוי במרקם הבצק ולא הורגש טעם לוואי. הכמות הייתה זהה לכמות הסוכר שהתבקשה במתכון, האבקה נמסה בקלות ולא היה קושי בערבוב, והעוגה יצאה בטעם נהדר.
תחליף הסוכר החום הגיע במרקם גרגירי גס יחסית, וטעמו מתוק ודומה למקור. בשילוב עם שתייה חמה הורגש הבדל קטן בלבד, עם טעם לוואי קלוש ונסבל מאוד. טעם תחליף הסוכר הלבן מזכיר סוכר אך לא מתוק כמוהו, בעוד שהמרקם מרגיש כשילוב של גרגירי סוכר ואבקת סוכר. נאלצנו להשתמש בכמות גדולה מהרגיל כדי לקבל את המתיקות הרצויה, אולם העוגיות קיבלו מרקם יבש וקשה וכללו טעם לוואי.
מחיר מומלץ: 34 שקלים
חידושים בקפה
שלוש סדרות קפסולות קפה חדשות מגיעות לישראל מאת קרפור, מפולי ערביקה ורובוסטה, עם 10 קפסולות אלומיניום במארז, ובמחיר שווה לכל כיס. בסדרות: קלאסית לפי חוזק, טעמים מבירות העולם וקפה בטעמי וניל, קרמל ואגוזי לוז.
הסדרה הקלאסית וסדרת בירות העולם קיבלו ביקורות לכאן ולכאן, כאשר לטובה בלט אספרסו פורטה 9 בטעמי קרמל מרירים ונוכחות טובה. לעומתו, קוסטה ריקה 7 הרגיש מימי וחסר אחיזה וללא טעם קפאיני. נטול הקפאין לא התחבב גם הוא על הטועמים, אולם סדרת הטעמים נחוותה כטובה ביותר: הווניל היה וניל מורגש ועדין כאחת וללא טעם לוואי, הקרמל היה מספק ומתקתק במידה ואגוזי הלוז, גם הם ללא טעם לוואי – דבר די נדיר – היו מעט מינוריים והורגשו פחות.
מחיר: 6.90 שקלים למארז
מתכרבלים עם תה
החורף הביא אלינו סדרת חליטות תה חדשה מבית "פומפדור", ביניהן חליטת פירות וצמחים בטעם תפוז-ספרדי ובטעם תפוח תורכי.
טעמנו: התפוז ספרדי מבקש לספק שמחת חיים ים-תיכונית, שאפשר להתפנק איתה "לא רק במהלך הסייסטה". עוד לפני ששותים בולט ניחוח ההדרים, שבמקום תה מזכיר לנו פרדס בכוס. אחר כך מגיע הטעם שמפגין מתיקות מעודנת - בעיקר בזכות רכז התפוזים, ולא פחות מכך בזכות נגיעות התפוח ועלי הפטל השחור המתוקים. התפוח התורכי אמור לכלול גם טעם תאנה בתוכו, אבל קשה להבחין בו בינות לתפוח המתוק. זהו תה עסיסי, עם מתיקות פירותית, וטעים במיוחד.
מחיר: 12.90 שקלים למארז
חורף לח
שני שפתוני לחות חדשים מאת סבוקלם בגוון טבעי מציעים ניחוחות פירותיים בגווני ורדרד או סגלגל. הם מבוססים על חמאת שיאה ומועשרים בסקוואלן, דונג דבורים וויטמיני E ו-C, ונועדו לשפתיים יבשות וסדוקות.
כחובבי סבוקלם מושבעים שמחנו לנסות אותם: גווני השפתונים בהירים מעוד עד כמעט שלא קיימים, אם כי הסגלגל משאיר מראה קל של שפתיים קפואות מקור בחורף. המריחה מתבצעת באמצעות הנוזל שיוצא מחור קטן בשפתון, משהו שבעינינו נחווה כפחות נוח משפתון אמיתי, והריח שלהם -אבטיח או פירות יער- כבד ועז, ולא הצלחנו להתחבר אליו. השפתונים ללא גלוטן, היפואלרגנים ומתאימים לעור רגיש.
מחיר: 30 שקלים
חדשות הצרכנות
חגיגת חטיפים חדשים לקראת המונדיאל: אסם השיקה מהדורות מיוחדות של במבה במילוי קרם בטעם בראוניז, מיקס במבה וביסלי ברביקיו, אפרופו בטעם ביסלי בצל ובייגלה שטוחים בטעם ביסלי בצל. מחיר: מתעדכן לפי הרשתות.
Payot paris משיקים לקראת עונת החורף הקרה והיבשה, קרם פנים מזין ומרגיע לעור יבש
Payot Nutricia Crème Confort. הקרם מסייע בשמירת הלחות ומחזק את המחסום הטבעי של העור, ומכיל תמציות שמנים על בסיס צמחי: שמן שקדים ,שמן זרעי פטל, תמצית דשא מונדו יפני, חמאת שיאה. מחיר: 139 שקלים ל-50 מ"ל. להשיג בסופר-פארם ובאתר לילית קוסמטיקה.
רשת מקס ברנר מציגה לקראת חנוכה קולקציית מארזי מתנה במהדורה מוגבלת, המבוססת על סמלי החג, בשיתוף פעולה עם עמותת אקי"ם. המארזים המיוחדים הורכבו על בסיס החיבור של סמלי החג – סביבונים, חנוכיות וחטיפים בעיצוב מיוחד ובשילוב מיטב השוקולדים המוכרים והאהובים, לצד שוקולדים חדשים ומפתיעים ליצירת מקבץ אולטימטיבי לחג. בין מגוון המוצרים ניתן למצוא במארזים פרלינים בעבודת יד, טיפות שוקולד חלב עם קרם נוצ'לה, טיפות שוקולד חלב עם סוכריות קופצות ועוד. טווח מחירים: 119-249 שקלים.
LAVIDO משיקים נרות מעוצבים וריחניים לבית, עם 100% שעוות סויה טבעית. הנרות עשויים בעבודות יד, מגיעים בשלושה גדלים ובשני ניחוחות. הנרות מגיעים בכלי בטון העשויים בעבודת יד, בשיטה מסורתית, עם מכסי עץ ממוחזר שעבר שיוף ושיקום. עם כלי הבטון ניתן לעשות שימוש חוזר ככול כלי לעציצים, קערה או קופסת נוי. ניחוחות הנרות: וניל קוקוס או ברגמוט ארז וורדים. מחיר לצרכן: 69.90-149.90 שקלים.
אסם-נסטלה מרחיבה את מגוון מוצרי קיט קט ומשיקה שני טעמים חדשים שכבשו את אירופה: צ'אנקי בציפוי שוקולד לבן וצ'אנקי עם שכבת קרמל עשירה, והם מצטרפים לסדרת הטעמים החדשה שהשיק המותג - חמאת בוטנים, לוטוס, זברה ועוד. מחיר: 2.50-4.90 שקלים.
פתי בר של אסם יוצא בטעם חדש - תותים בשמנת, והוא מצטרף לביסקוויטים בטעמים - עוגת גבינה ושוקו וניל. המוצר משלב בין ביסקוויט פתיבר בטעם תות לקרם בטעם שמנת. כשרות: חלבי, משולש K. מחיר: .5.40-13.90 שקלים.
סדרת פריגת MIX חדשה מציעה שילובי פירות בטעמים אהובים: תות בננה, אפרסק משמש ואננס בננה אגס. הסדרה ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל ו-Vegan Friendly. טעמי התות בננה והאפרסק משמש יושקו הן בבקבוקים אישיים בגודל 400 מ"ל והן בבקבוקים משפחתיים של 1 ליטר. טעם האננס בננה אגס יצא במהדורה מיוחדת לזמן מוגב,ל ויושק בבקבוק משפחתי של 1 ליטר בלבד. המחיר: מתעדכן בהתאם לרשתות.