אקזיט ישראלי נוסף נרשם היום (חמישי) כשחברת NEXT אינשורנס נמכרת ל-ERGO האמריקאית ב-2.6 מיליארד דולרים.
NEXT אינשורנס היא למעשה חברת ביטוח דיגיטלית שמתמחה בביטוחים לעסקים קטנים שמקבלים חיתום באמצעים דיגיטליים ובסופו של יום הם גם משלימים את הרכישה באמצעות הדיגיטל. שווי החברה בעסקה נמוך ב-35% לעומת השווי שלה בגיוס האחרון בנובמבר 2023 (4 מיליארד דולרים) וכי היא גייסה עד כה 1.1 מיליארד דולרים.
NEXT נוסדה ב-2016, היא חברת ביטוח טכנולוגית שממקומת בפאלו אלטו, קליפורניה, ומפעילה מרכז פיתוח בכפר סבא. החברה כאמור, מתמקדת בצרכים הייחודיים של בעלי עסקים קטנים בארה"ב.
מתעשייה מסורתית לחברה פורצת דרך
מאז הקמתה, החברה הראתה צמיחה משמעותית, עם הכנסות של 548 מיליון דולרים ב-2024. כיום משרתת החברה למעלה מ-600 אלף לקוחות ומעסיקה כ-700 עובדים, בהם כ-200 במשרדיה בישראל.
איתן בק, מייסד ושותף-מנהל בקרן TLV Partners: "גיא, ניסים ואלון (המייסדים, נ"כ) לקחו על עצמם אתגר אדיר והפכו את אחת התעשיות הכי מסורתיות לחברה פורצת דרך. להשקיע בהם בפעם השנייה הייתה החלטה קלה, אחרי הדרך שעשינו יחד עם Check, שנמכרה ל-Intuit. הרכישה של Next Insurance על ידי Munich RE ב-2.6 מיליארד דולרים, היא הוכחה לחזון ולביצוע המרשים שלהם, ואנחנו גאים להיות חלק מהמסע הזה מהיום הראשון".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו