חברת דלק מוטורס, יבואנית מאזדה לישראל, מודיעה על תחילת שיווק של מהדורה מיוחדת לציון 20 שנה למאזדה 6 – המשפחתית הגדולה של מאזדה שבמשך שנים נחשבה למוליכות הקטגוריה בישראל.
המהדורה המיוחדת תהיה היקרה והבכירה בהיצע של דגמי מאזדה 6 בישראל ותגיע ברמת אבזור ייחודית על בסיס גרסת ה-2.5 ליטר הבכירה של מאזדה 6.
המהדורה החיצונית נבדלת חיצונית בשבכה חדשה בעיצוב יוקרתי יותר ובתגי 20 שנה, כאשר ניתן יהיה לקבל אותה בשני צבעים בלבד: אדום מטאלי ולבן עמוק. בתא הנוסעים קיבלה מאזדה 6 במהדורה זו ריפודים ודיפונים מעור נאפה בצבע חום עם תגי 20 שנה המוטבעים על המושבים.
בנוסף שודרגה רמת האבזור והמכונית מגיעה עם חימום לגלגל ההגה ולמושבים מלפנים ומאחור, משטח טעינה אלחוטית לטלפון הסלולרי ומערכת CTS לשמירה על מרכז הנתיב בשילוב מערכת בקרת השיוט האדפטיבית.
מחירה של מאזדה 6 במהדורת "20 שנה" עומד על 213 אלף שקלים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו