הישורת האחרונה במסע הבחירות כבר כאן: ח"כ ניר ברקת (הליכוד) התראיין אתמול בתוכנית הבחירות המשותפת של i24NEWS ו"ישראל היום" וטען כי הצבעה לסער תפגע בימין.
ניר ברקת בראיון באולפן ישראל היום ו-I24news
"סער לא יחבור לליכוד ויש לו רק אפשרות אחת - לעבור עם יאיר לפיד, מרצ והמפלגות הערביות, שהיום הודיעו שיתמכו בלפיד", הדגיש, אך ציין כי גם הצבעה למפלגת ימינה של נפתלי בנט עשויה להוביל לממשלת שמאל.
לדברי ברקת, יו"ר תקווה חדשה ויו"ר ימינה עשויים בסופו של דבר להיות חלק מגוש השמאל, גם אם אינם מודיעים זאת בריש גלי. "אם בנט יחבור לליכוד - אולי כן אולי לא, אנחנו לא יודעים - אז אנחנו נחצה את רף ה־61. אבל אם הוא לא? מה האלטרנטיבה? אופציה אחת היא בחירות חמישיות, או אופציה שנייה היא ממשלת שמאל של לפיד־מרצ־עבודה־ליברמן בתמיכה המפלגות הערביות. אז בסופו של דבר המצביעים הימנים לא יוכלו לממש את המדיניות של הימין בממשלה הזאת".
בהתייחסו למגיפת הקורונה, אמר ברקת כי מבצע החיסונים יאפשר לישראל להיות במצב מיטבי יחסית למדינות אחרות במערב. "היום אנחנו ביום שמח, אנחנו מתחילים את הצעדים הראשוניים בפוסט־קורונה. אנחנו במצב מיטבי בכל הנוגע להתמקדות בצמיחה כלכלית". לדבריו, המצוקה של אנשים רבים עדיין מורגשת, והמפלגתיות הפוליטית היא זו שמונעת הרחבת הסיוע.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו