ח"כ מיקי זוהר תקף היום (שלישי) את מי שעד לא מזמן הייתה שותפתו באותה מפלגה, ח"כ יפעת שאשא ביטון. בריאיון שהעניק יו"ר הקואליציה ל-103FM, אמר נגד יו"ר וועדת הקורונה לשעבר: "כשיסכמו את ההתנהלות של יפעת שאשא ביטון בדפי ההיסטוריה, ייכתב שהיא כנראה הייתה האשמה המרכזית. ישראל איבדה אלפי אנשים ולה יש 'קרדיט' עצום בדבר הזה. אם היינו מדיחים אותה, לא היינו היום במספר המתים הזה".
כזכור, המתח וחילוקי הדעות בין השניים החל כבר בחודש יולי האחרון, כאשר ח"כ זוהר הודיע לחברת הכנסת שאשא ביטון כי היא מודחת מראשות וועדת הקורונה לאור התנהלותה במסגרת המשמעת הקואליציונית והיעדרותה מהצבעות במליאה.

יו"ר הקואליציה התבטא גם בעד חוק ההתגברות, ואמר: "הדבר החשוב ביותר זה שאם המחוקק מכריע בסוגייה פוליטית, אין בית משפט שיכול לשנות את ההחלטה הזאת. עוד הוסיף: "זה דבר קריטי ליכולת של כל ממשלה לפעול. לא עשינו זאת כי מעולם לא היה לנו את הרוב".
מפלגת תקווה חדשה הגיבו לדבריו של ח"כ זוהר נגד חברת מפלגתם, ומסרו: "זוהר הוא השליח של נתניהו שמנסה להתנער מאחריות. ועדת הקורונה, בראשה עמדה ח״כ שאשא ביטון, ביצעה פיקוח פרלמנטרי מצוין שהופקע ממנה על ידי נתניהו לפני 7 חודשים. נתניהו בלחץ לקראת הקמת וועדת חקירה ממלכתית לכשלים החמורים שהתגלו בניהולו את המשבר ומנסה לברוח מאחריותו האישית״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו