באיחור אופנתי של שבוע, ג'יימס הארדן חזר אמש (שני) להתאמן עם יוסטון רוקטס, לראשונה מאז תחילת ההכנות לעונה שאוטוטו נפתחת (22 בדצמבר).
כזכור, בשבוע שעבר, האיש והזקן לא הגיע לשני אימונים אישיים, שנקבעו לו על ידי המועדון, ובנוסף נראה באותו סופ"ש מבלה במסיבת יום הולדת באטלנטה, זאת בלי מסיכה ומבלי לשמור על כללי הריחוק החברתי, שכפי שמחייבת הנהלת האן.בי.איי.
"הייתה לי היום שיחה טובה עם הארדן ובואו נשאיר את זה ככה", סיפר מאמן יוסטון סטיבן סילאס, "הוא שאל שאלות טובות והיה לנו שיחה טובה על כדורסל. הוא לגמרי שם במחויבות שלו. לגבי שאר השמועות, את זה כבר תצטרכו לשאול אותו".
The video: https://t.co/oxcXf38blj pic.twitter.com/4nDAD0iiuD
— Salman Ali (@SalmanAliNBA) December 14, 2020
בשבוע פרסם אדריאן וויינארובסקי מ- ESPN, כי הכוכב הבלתי מעורער של הרוקטס, הבהיר להנהלה כי הוא מעוניין לעבור לפילדלפיה או למיאמי ואף לא פוסל מעבר לקבוצות נוספות בעלות יומרות לאליפות. עכשיו רק נשאר להמתין ולראות האם הארדן ייקח חלק במשחק ההכנה הלילה של הרוקטס מול סן אנטוניו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו