הזמר שלומי שבת אושפז היום (שבת) בבית החולים ביילינסון בשל מחלת הקורונה בה נדבק בשבוע שעבר, כך דווח מבית החולים.
שלומי שבת מאחל שנה טובה לגולשי ישראל היום
עופר מנחם מנהל יחסי הציבור של שלומי שבת, מסר: "שלומי שבת המאובחן כחולה קורונה הגיע למיון בילינסון כיוון שחש ברע לאחר הערכת מצב של הרופאים הוחלט לאשפזו".,
שלומי שבת הוא אחד הזמרים האהובים והמצליחים בישראל. בתחילה נודע בעיקר בזכות הלהיט הענק "רק בגלל הרוח" שהלחינה אחותו לאה שבת וכתב מיכה שטרית. הזמר זכה לתהילה עצומה בזכות סדרת אלבומי הדואטים "שלמי שבת וחברים".
עוד קודם לכן שחרר את הדואט "לכל אחד יש" עם ליאור נרקיס, שכבש את המצעדים. בשנים האחרונות, פרט לסינגלים מצליחים, השתתף שבת גם כמנטור בתוכנית ריאליטי-שירה "דה וויס ישראל".
שבת מצטרף לשורת מפורסמים שחלו בקורונה ונאלצו להתאשפז, בהם ליאור כלפון ושלומי סרנגה. גם השחקן והבמאי יהודה בארקן חלה לאחרונה בקורונה ואושפז.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו