סגר? מאות למדו כרגיל בבית ספר חרדי באשדוד

פרצות בסגר במערכת החינוך החרדית בעיר • העירייה הורתה לסגור את בית הספר ורשמה דו"ח להנהלה • לפי עד ראייה, נראה היה שהמקום ממשיך לפעול

בית ספר סגור באשדוד (למוסד המצולם אין קשר לכתבה) // צילום ארכיון: לירון מולדובן // בית ספר סגור באשדוד (למוסד המצולם אין קשר לכתבה)

בית ספר לתלמוד תורה ברובע ג' באשדוד, הכולל שלושה מרכזי למידה, פעל הבוקר (שלישי) בניגוד לכללים עם מאות תלמידים. לאחר שהעירייה נתנה הנחיה לסגור אותו, פרצה במקום מחאה של תלמידים ומורים שהתנגדו לכך. לפי גורמים, הם הפריעו לכוח השיטור העירוני המשולב ולפקחי העירייה לבצע את משימתם. לפי העירייה, ההתנגדות לא עזרה. מנהל בית הספר קיבל קנס והחל בפינוי התלמידים.

צילום: Newsenders, משה בן שמחון, פז בר ויוני ריקנר

"שני מתחמים נסגרו על המקום ותלמידים פוזרו. הפקחים עזבו לאחר שההנהלה התחייבה לשחרר עד הצהריים את כל התלמידים גם מהמתחם השלישי ולא לפתוח את בית הספר. נרשם דו"ח כספי על הפרת ההוראה של הסגר", נמסר מהעירייה. על פי עד ראייה, עם עזיבת הניידות את המקום נראה היה כי המקום ימשיך לפעול.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר