צילום: גדעון מרקוביץ' // ח"כ מיקי זוהר. הגיש תלונה בגין איומים על חייו

ח"כ זוהר: מאיימים עליי ועל משפחתי

יו"ר הקואליציה הגיש תלונה לקצין הכנסת בשל איומים שקיבל בחשבון הפייסבוק שלו • "מוכן לשרוף אותך ואת ילדיך" • הכותב איחל לזוהר גם למות בתאונה

יו"ר הקואליציה ח"כ מיקי זוהר הגיש אתמול תלונה לקצין הכנסת, בשל איומים שהופנו אליו דרך חשבון הפייסבוק שלו. 

בהודעות שנשלחו לזוהר כונה הח"כ, בין השאר, "בור ועם הארץ, ריקבון וסירחון". הכותב איחל לזוהר להיהרג בתאונה וכן שילדיו ילקו במחלות קשות. "אני חושב שמוות מתאים בשבילך זה להישרף חי", המשיך, "אני מוכן לשרוף אותך ואת ילדיך. מקווה שישימו לך מטען באוטו כשתהיה איתם. מתנה מושלמת". 

גם בנו של ראש הממשלה, יאיר נתניהו, פנה אתמול ליועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט, בדרישה שיורה למשטרה לחקור את האיומים על חייו. פרקליטו של נתניהו, עו"ד עמית חדד, כתב למנדלבליט כי "לא עובר יום בלי שמרשי נתון לאיומים והסתה. הוא חש שדמו מותר".

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו