השנה, בעקבות ההנחיות החדשות, ההמונים שמבקרים במירון כל שנה בל"ג בעומר לא יוכלו להגיע. כוחות משטרה צפויים להתפרס באזור ולמנוע את כניסת המתפללים וזאת במטרה למנוע התקהלויות.
שלומי ג'רמון, הבעלים של חברת G TRAVEL הבין את המצוקה של רבים מהמתפללים שמעוניינים להגיע למירון והחליט להציע אפשרות מעניינת – מסוק שירחף מעל מירון במשך כעשר דקות ועליו ארבעה אנשים שיוכלו להתפלל מבלי להפר את ההנחיות. בימים שבשגרה החברה עוסקת בתיירות ותעופה למגזר העסקי.

בשיחה עם ג'רמון הוא מסביר כיצד זה יעבוד, "אתמול פרסמתי את המודעה הזאת ויש גל עצום של פניות. אם לא הייתי צריך ללכת לישון בלילה זה היה ממשיך ברצף עד עכשיו. אנשים מכל העולם מבקשים להצטרף ולזכות באפשרות להתפלל במירון. דיברו איתי אנשים מארה"ב, היו כאלה שביקשו שהמסוק יאסוף אותם מקפריסין, יגיע למירון, יאפשר להם להתפלל ויחזיר אותם לקפריסין וזאת כדי להימנע מהבידוד, יש ביקוש אדיר לתפילה במסוק".
"כמובן שאנחנו מוגבלים במקום. ניתן יהיה להתפלל במשך 24 שעות ורצף של כל טיסה כזאת הוא כשעתיים. יש כמה מסוקים ובהתאם לביקוש נוציא עוד, כמובן שיש הגבלה. אני שמח שיש את האפשרות להתפלל במירון בחג מבלי להפר את ההנחיות".
אז כמה זה עולה? 1,200 דולרים יאפשרו לכם לרחף מעל מירון ולהתפלל במשך כעשר דקות. כל התהליך כאמור נמשך כשעתיים מרגע ההמראה ועד הנחיתה. ארבעה אנשים בלבד יכולים להיכנס במסוק והמחיר הנקוב הוא לכל אחד מהם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו